somali adını yazsana parçanın biz de dinleyelimm !!!!!!!
la belle dame sans regrets
quote:
Orjinalden alıntı: somali
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
somali adını yazsana parçanın biz de dinleyelimm !!!!!!!
la belle dame sans regrets
saoll yaa süpersinnn
quote:
theja gaza getiriim mi seni biraz dahaaa
Sana açıkladığım nedenden ötürü devamı yoq maaleseff
yaw bu sertab erener in yara diye bir şarkısını yeni dinledim. yeni mi eski mi çıkaramadım ama gerçekten mükemmel bişey. süper..
Alan Parsons Project - Hits In The Sky ALBÜMÜ...
CHICAGO__THE_HEART_OF_CHICAGO_ALBÜMÜ
Men at Work
Hala daha iyisini zor bulacağınız disco parçaları İMAGİNATİONS.....
quote:
Orjinalden alıntı: gisler
laura bringham - self kontrol
SELF CONTROL
ROXETTE i nasıl unutursunuz arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: ENGEREK
roxette - listen to your heart
abi bilmiom bunu yazdınızmı ama eagles - hotel california hadi bikactane daha yaziim pink floyd-wish you were here ve anateher brick in the wall ve tabıki metallica -nothing else matters hoooo işte metallica
bob marley-no woman no cry
quote:
+get up stand up, buffalo soliders
quote:
ya bu şarkıda bob "no women no cry" diyor ya! he işte o "kadın yok ağlamak yok" anlamında mı yoksa kadına ağlamamasını mı söylüyo?? bir arkadaşla böyle gerekli gereksiz bir tartışmaya girmiştik de ordan aklıma geldi??
quote:
quote:
ya bu şarkıda bob "no women no cry" diyor ya! he işte o "kadın yok ağlamak yok" anlamında mı yoksa kadına ağlamamasını mı söylüyo?? bir arkadaşla böyle gerekli gereksiz bir tartışmaya girmiştik de ordan aklıma geldi??
Hatuna ağlamamasını söylediği şeklindeki rivayetler daha fazladır ama bob emmi güzel bi kelime oyunu yapıp bizi derin düşüncelere daldırmıştır bu şarkısında
bak özledim şimdi o yılları ruh yok be 2000lerde bir parça da benden o oo o o ooo tarzan boys
quote:
Orjinalden alıntı: theja
quote:
quote:
Hatuna ağlamamasını söylediği şeklindeki rivayetler daha fazladır ama bob emmi güzel bi kelime oyunu yapıp bizi derin düşüncelere daldırmıştır bu şarkısında
O gereksiz arkadaş benim. Kadına ağlamamasını söylüyor arkadaşım. Şarkının geneli öyle
ARKADAŞLAR UNUTTUĞUNUZ ŞARKILARI ON AIR NOW YAZAN YERE TIKLAYIP DİNLEME BAŞLAYIN GAYETTE GÜZEL BİR RADYOhttp://www.sun80s.com/
Nerdeydi bu gece belki gelirim?!
doğru yaa roxette i unuttuk.
quote:
Orjinalden alıntı: ENGEREK
ama en en iyisi new akımıyla-gothic harmanlayan the cure bence
kızım ortalığı ikide bir banlayıp durma demedim mi.alla alla...
quote:
Orjinalden alıntı: aceventura
ama en en iyisi new akımıyla-gothic harmanlayan the cure bence