Şimdi Ara

80 bine Dizel güçlü,geniş vedonanımlı araç tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: motig

Varsayalım darlığı bir kenara bıraktık.0 km bir 3 20d veya volvo s40 D4 düşünsem mesela acaba arkada 3 kişi çok mu sıkışık oturur?

ikinci elde en az zararı sanırım bmw de yaparım.

Sıkışık olmaz kilo ya ve boya göre de değişir bu durum.

Fiesta da bile 175-185 cm 70-80 kg arası 3 kişi arkada oturabiliyor sıkıntı olmadan 3 serisinde rahat oturulur 3 kişi arkada.
  • 5 kişi için sıkışık olmaz , ama konfor azalır, bence biraz daha çıkın ve yeni s60 lara bakın, 85 e bırakıyolar diye biliyorum 200 beygir , herşey var, herşey
  • superb test edin derim. büyük ihtimal kararınızı vermiş olursunuz. iç mekan kalitesi,genişliği,konforuyla gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor. bir de insignia'da kampanya var. 2.0 ctdi 130 hp edition 65.000tl bırakan bayiiler var. 2.0 cdti 160 hp cosmo için 73-74 bin civarı fiyat alabilirsiniz. passat comfortline donanıma o kadar para vermek yazık olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cyrtocaramoorii

İnsignia-Zafira-Antara

Kuga-Smax

Biraz daha daraltman lazım tercihleri,yazabilecek çok araba var.

bunların hepsi güçlü mü?

Dalga geçmediği varsayarak,senin isteklerini karşılar gibi bir cevap vermek istiyorum.

Eğer güçlü bakıyorsan;320d,İnsignia 180,Passat 170'lere bakacaksın.Suv güzel olur aslında ama bence değmez özel bir ilgin yoksa.Benim aklıma gelen ilk BMW idi fakat geniş isteyince dedim yazmayayım.Aslında dar değil,dört kişilik aileye yeter.Birde yol tutuşu istiyorum dediğinde BMW asla Leon'u aratmaz.Suv alırsan vazgeçeceksin virajlara hızlı girmekten.Bmw ikinci elde diğerleri kadar değer de kaybetmez...

• Bu şekilde araba alırsanız hata yapma riskiniz çok fazla.

Öncelikle ihtiyaçlarınızı belirleyin. İhtiyaçlarınıza uyan birden fazla farklı tipte araba olabilir. Bu durumda da zevklerinizi gözden geçirin ve ihtiyaç / keyif açısından size en çok hitap eden arabayı alın.

80.000 TL ile aile kullanımıma uygun 3 farklı kasa tipi çıkıyor karşımıza: D segmenti sedan ya da SW, SUV ve MPV.

Bu 3 kasa tipinin de farklı avantaj ve dezanatajları vardır. Kullanımları ve konforları farklıdır. Bence öncelikle aracın tipini seçin, ardından o tipteki araçların hepsini inceleriz ve bir karar verirsiniz.
  • İlk önce yelpazeyi daralt, SUV mu olacak,Sedan mı, MPV mi, SW mu? Otomatik mi manuel mi? vs vs bu şekilde araç almaya çıkarsan çocukların veya hanımın beğendiği ilk aracı alır eve dönersiniz
  • subaru forester 2.0 dizel iyidir. audi a4 2.0 tdi birazcık aşıyor 80 bin i ama değer. bmw 320 d ve birde passat mantıklı olur...
  •  80 bine Dizel güçlü,geniş vedonanımlı araç tavsiyesi?

gelmesini bekleyin inceleyin ona göre karar verin acele etmeyin ayrıca 2011de birçok marka yeni model getirecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

İlk önce yelpazeyi daralt, SUV mu olacak,Sedan mı, MPV mi, SW mu? Otomatik mi manuel mi? vs vs bu şekilde araç almaya çıkarsan çocukların veya hanımın beğendiği ilk aracı alır eve dönersiniz

yarildim
  • Yeni Mondeo Titanium 4K 2.0 TDCi 140PS A/T
    79.150,00 TL

http://www.ford.com.tr/mondeo/

Yeni S-max Titanium 2.0 TDCi 140PS A/T 7 Koltuklu
    79.150,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 12 Aralık 2010; 22:33:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody
    5 kişi için sıkışık olmaz , ama konfor azalır, bence biraz daha çıkın ve yeni s60 lara bakın, 85 e bırakıyolar diye biliyorum 200 beygir , herşey var, herşey

45'e satabilirsen şükret sonra :)
  • quote:

quote:

quote:

İnsignia-Zafira-Antara

Kuga-Smax

Biraz daha daraltman lazım tercihleri,yazabilecek çok araba var.

bunların hepsi güçlü mü?

Dalga geçmediği varsayarak,senin isteklerini karşılar gibi bir cevap vermek istiyorum.

Eğer güçlü bakıyorsan;320d,İnsignia 180,Passat 170'lere bakacaksın.Suv güzel olur aslında ama bence değmez özel bir ilgin yoksa.Benim aklıma gelen ilk BMW idi fakat geniş isteyince dedim yazmayayım.Aslında dar değil,dört kişilik aileye yeter.Birde yol tutuşu istiyorum dediğinde BMW asla Leon'u aratmaz.Suv alırsan vazgeçeceksin virajlara hızlı girmekten.Bmw ikinci elde diğerleri kadar değer de kaybetmez...

Kesinlikle dalga geçmedim,ama yardımınız için teşekkürler.şimdilik 3 20 ye sıcak bakıcam yaşıma da uygun.passat biraz daha olgun işi gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

İlk önce yelpazeyi daralt, SUV mu olacak,Sedan mı, MPV mi, SW mu? Otomatik mi manuel mi? vs vs bu şekilde araç almaya çıkarsan çocukların veya hanımın beğendiği ilk aracı alır eve dönersiniz

Sanırım haklısınız :D
  • Chevy Epica...D segmenti, 2.0 dizel 150 hp motor, 6 ileri tam otomatik vites, deri koltuk, sunroof, esp,....... 55.000 TL.. Kalan parayı da bankaya koyun..Motor ve Şanzıman Opelden bu arada... Şu anda bu araç üzerine f/p oranı olan 2.0 araç yok bildiğim kadarıyla..
  • ahh ahh

80 bine Dizel güçlü,geniş vedonanımlı araç tavsiyesi?
  • Ben kuga kullanıcısı olarak kendi adıma öneri yapabilirim. Kuganın sizin için tek dezavantajı arka koltukların çok çok geniş olmaması. Yoksa diğer tüm beklentilerinizi fazlasıyla karşılayan gösterili, şık , yüksek ve yere çok iyi oturan, virajlarda jeepler gibi savrulmayan bir araba almış olursunuz. Yakıt tüketimi de asla bir jeep gibi masraflı olmaz. Hatta 78bine üst paketi, ilavesiyle bluetooth, usb girişi vs. ile 80 bine tüm istekleriniz karşılanır. Tabii bu kullanıcısı olup bu arabanın hayranı olan birinin fikri:))

Bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Ben kuga kullanıcısı olarak kendi adıma öneri yapabilirim. Kuganın sizin için tek dezavantajı arka koltukların çok çok geniş olmaması. Yoksa diğer tüm beklentilerinizi fazlasıyla karşılayan gösterili, şık , yüksek ve yere çok iyi oturan, virajlarda jeepler gibi savrulmayan bir araba almış olursunuz. Yakıt tüketimi de asla bir jeep gibi masraflı olmaz. Hatta 78bine üst paketi, ilavesiyle bluetooth, usb girişi vs. ile 80 bine tüm istekleriniz karşılanır. Tabii bu kullanıcısı olup bu arabanın hayranı olan birinin fikri:))

Bilginize..

bu arada titanium x paketli (yeni x paket) kuga için dün 74.500TL teklif aldım (beyaz renk).
  • Opel Insignia 2.0 CDTI 160 hp Cosmo. Tam aradığınız araba.
  • quote:

-Şimdi elimde 80 bin lik bütçe var
    -güçlü bir dizel istiyorum (enaz 130-140 bg 200 tork),
    -arkası da geniş olmalı aile de var.
    -artı donanım benim için önemli örneğin usb girişi olmalı mesela ki müzik dinleme olayı rahat olsun .Öyle ikidebir cd hazırlamayayım.
    -Suv veya başka olması farketmez.
    -Not son anda farkettim araç 0 olacak yazmayı unutmuşum.

Ford S-max
    yeni Ford C-max
    Ford ,Kuga
    Chevrolet Epica
    Chevrolet Captiva
    Opel İnsignia

Aklıma ilk gelenler. Kasa konusunda karar verirseniz. Arkadaşlar daha spesifik cevaplar verebilir.
  • Kuga yı düşünebilirim dediğiniz gibi.Belki kel alaka diceksiniz ama 3 20d ve kuga arasında gidip geliyorum şimdi.ikiside gösterişli.Ama biri Bmw performansı tam istediğim gibi ama istediğim opsiyonları ekletirsem100 ü bulur ki bu beni aşar.Kuganın performansı yeterli gelir sanırım titanium yeni x paketi de işimi görür. Kuga olabilir evet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.