Şimdi Ara

80+ Bronze ile Gold arasında çok fazla fark var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki sizce bu Corsair CX750 80+ Bronze PSU Ryzen 5 3600 işlemcili, Sapphire Nitro+ 5700 XT grafik kartlı bir ATX sistemi beslemeye yeter mi?
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Bunun yanıtını önceki mesajımda yazmıştım ama okunmuyor demek ki

80+ Bronze ile Gold arasında çok fazla fark var mı?
  • Corsair güç kaynağı üretmez, başka firmalara ürettirir.

Markaya bakıp bu firmanın tüm ürünleri kalitelidir gibi genelleme yapmak doğru değil. Corsair'in iyi ürünleri de var kötü ürünleri de.

CX serisi giriş seviyesi modeldir. Türkçe incelemesini aşağıya ekliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/corsair-cx750-incelemesi-bizden-biri--130615262
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Güzel inceleme, gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
  • Andyson bir uretici. Urettigi urunun uzerine sonra baska marka etiketini yapistirip satabiliyor.
    Andyson uretimi olup, gold sertifikali bir psu'nun zor bela bronze seviyesinde ancak oldugu incelemeleri hatirliyorum.
    Feci guc dalgalanmalari, icinde kullanilan ucuz parcalar, fazla isinmasi cabasi.

Dedigim gibi marka bazinda degil, etraflica incelemesi olan urun tercih edilmeli. Incelemesi bulunmuyorsa zaten alinmama taraftariyim.

Andyson yarin dunyanin en kaliteli ve en verimli psu'sunu uretsin ve ihtiyacim olsa, fiyati da uygunsa tabi onu bile alirim. Ama Andyson'dan boyle bir mucize gormedim daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeviGerman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Okudum tabii ki de, bir gün geçince unutmuş olabilirim maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 8 Eylül 2019; 18:7:58 >
  • quote:

Andyson yarin dunyanin en kaliteli ve en verimli psu'sunu uretsin ve ihtiyacim olsa, fiyati da uygunsa tabi onu bile alirim. Ama Andyson'dan boyle bir mucize gormedim daha.

Yazdıklarım sizde görünmüyor mu acaba?
    80+ Bronze ile Gold arasında çok fazla fark var mı?
    O "mucize"yi görmek için AEROCOOL P7 serisine bakınız. Bana göre mucize de değildir. Talep ve bütçe meselesidir olay. AEROCOOL talep etmiş, ANDYSON üretmiş. Çok da güzel olmuş.

Ayrıca kendi markası ile pazara sunduğu R serisi ve N serisi PSU'lar da çok kalitelidir. İki tane incelemesini şuraya bırakayım.

Şu TITANIUM modeli:
    http://www.jonnyguru.com/blog/2015/04/27/andyson-n700-titanium-700w-power-supply/6/

Şu da PLATINUM modeli:
    http://www.jonnyguru.com/blog/2015/10/19/andyson-platinum-r850-850w-power-supply/6/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhalil -- 8 Eylül 2019; 22:12:44 >

Andyson'un kotu sohreti bir yana, benim yazdiklarimla sizin yazdiginiz arasinda bir celiski yok. Genel olarak incelemesi olmayan bir psu alinmamali konusunda aynisini da yaziyoruz.

Konu basligi acanin paylastigi gold psu hakkinda bir inceleme bulunmuyor. Markasi da Andyson olunca malum uzak durmak lazim.

Nasıl çelişki yok?
    "Ama Andyson'dan boyle bir mucize(kaliteli ve verimli PSU üretimi) gormedim daha." diyen siz değil miydiniz?

Neyse, verdiğim örneklerle görmüş oldunuz.
    Gunebirlik psu incelemeleri bakmiyoruz herhalde. Bakmadim senin linklerine zaten, andyson iyi yapar kotu yapar, alakasiz konusma.

Dedigim ortada, konudaki gold psu'nun incelemesi yok bu durumda alinmaz.

Daha fazla uzatma, egonla ugrasamam, muhatap olmadigim insansin, kene gibi yapisti.

Benimle değil, kendi egonuzla boğuşuyorsunuz Andyson ile ilgili yeterince bilgi sahibi olmadan ahkam kesmeye kalktınız, gerçeği kanıtlarıyla ortaya koydum diye egonuz rahatsız oldu. (Ego böyledir; yanıldığını kabul etmek istemez. Egoyu kontrol etmek kolay değildir ancak en azından doğruyu gösterene saldırmak yerine, sessiz kalmayı başarabilecek kadar egosuna hükmedebilmeli insan.)

Beni muhatap alıp almamak size kalmış. Keyfiniz bilir. İsterseniz engellersiniz (belki böyle rahat edersiniz). Ancak hem muhatap olmadığınızı belirtip hem de muhatap alıp yanıt vermeye çalışmanız tuhaf

Benim kimseye yapıştığım yok. Yanlış bilgilendirme yapıldığını gördüm ve doğru bilgilendirme yaptım sadece. Kişisel bir şey değil bu. Sizinle bir geçmişimiz de yok zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.