Şimdi Ara

80 cap chn server için destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım 80 cap çin server da oynuyorum. Hangi karakteri tavsiye edersiniz. Güçlü bileği bükülmez bir karakter istiyorum. Ayrıntılı yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pure int nuker diyorum.ve yahut spear nuker da güzel bi karakter oluyor tabi
  • int sevmem diyosan glaive iyidir. bow da iyidir aslında bütün chnler pvpde çok iyi

• 30 str geri kalanı full int şeklinde gittim blade ve nuke skilleri açık. Sword kalkan ve pro set kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJooKeR

30 str geri kalanı full int şeklinde gittim blade ve nuke skilleri açık. Sword kalkan ve pro set kullanıyorum.

80 capde SS chara 30 str cok kardesm , o chari delete yap , he istiyorsan duzgun bi hybrid , 9/1int Spear Fire Light heuskal 80 cold 60 yap ustunede protector set giy

• 100 cap sadece çin servermiz vardır bekleriz.www.ratesro.com

• quote:

Orijinalden alıntı: ChivasKaan

quote:

Orijinalden alıntı: JJooKeR

30 str geri kalanı full int şeklinde gittim blade ve nuke skilleri açık. Sword kalkan ve pro set kullanıyorum.

80 capde SS chara 30 str cok kardesm , o chari delete yap , he istiyorsan duzgun bi hybrid , 9/1int Spear Fire Light heuskal 80 cold 60 yap ustunede protector set giy

O zaman full int şeklinde mi oynasam. Str de çok iyi oluyor ama gücü seviyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.