Bildirim
80 cap chn server için destek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pure int nuker diyorum.ve yahut spear nuker da güzel bi karakter oluyor tabi -
int sevmem diyosan glaive iyidir. bow da iyidir aslında bütün chnler pvpde çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 str geri kalanı full int şeklinde gittim blade ve nuke skilleri açık. Sword kalkan ve pro set kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JJooKeR
30 str geri kalanı full int şeklinde gittim blade ve nuke skilleri açık. Sword kalkan ve pro set kullanıyorum.
80 capde SS chara 30 str cok kardesm , o chari delete yap , he istiyorsan duzgun bi hybrid , 9/1int Spear Fire Light heuskal 80 cold 60 yap ustunede protector set giy
100 cap sadece çin servermiz vardır bekleriz.www.ratesro.com
quote:
Orijinalden alıntı: ChivasKaan
quote:
Orijinalden alıntı: JJooKeR
80 capde SS chara 30 str cok kardesm , o chari delete yap , he istiyorsan duzgun bi hybrid , 9/1int Spear Fire Light heuskal 80 cold 60 yap ustunede protector set giy
O zaman full int şeklinde mi oynasam. Str de çok iyi oluyor ama gücü seviyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X