Bildirim
80 cap chn server için destek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pure int nuker diyorum.ve yahut spear nuker da güzel bi karakter oluyor tabi -
int sevmem diyosan glaive iyidir. bow da iyidir aslında bütün chnler pvpde çok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 str geri kalanı full int şeklinde gittim blade ve nuke skilleri açık. Sword kalkan ve pro set kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JJooKeR
30 str geri kalanı full int şeklinde gittim blade ve nuke skilleri açık. Sword kalkan ve pro set kullanıyorum.
80 capde SS chara 30 str cok kardesm , o chari delete yap , he istiyorsan duzgun bi hybrid , 9/1int Spear Fire Light heuskal 80 cold 60 yap ustunede protector set giy
100 cap sadece çin servermiz vardır bekleriz.www.ratesro.com
quote:
Orijinalden alıntı: ChivasKaan
quote:
Orijinalden alıntı: JJooKeR
80 capde SS chara 30 str cok kardesm , o chari delete yap , he istiyorsan duzgun bi hybrid , 9/1int Spear Fire Light heuskal 80 cold 60 yap ustunede protector set giy
O zaman full int şeklinde mi oynasam. Str de çok iyi oluyor ama gücü seviyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X