Şimdi Ara

80 GB PS3 doğrulandı. Çıkış tarihi: 16 Haziran 2007 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: m4hs3r

xbox360 elite cikti diye MS e sallayanlar ortada görünmüyorlar saklandilar

elite in fiyatı diğer paketlerden pahalı.

80 gb lik ps3 fiyat farksız ;)

olayda microsoft'a özenmelik bi durum yok yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

quote:

elite in fiyatı diğer paketlerden pahalı.

80 gb lik ps3 fiyat farksız ;)

olayda microsoft'a özenmelik bi durum yok yani.
  • quote:

artık 60 lık üretilmeyecek yerine 80 gb alacak bu tamamiyle normal bir durum harddisk satan firma sana
    diyecek ben sana aynı fiyattan 80 lik veriyim sen gidip 60 gb harddisk mi alacan

xbox elite donamısal açıdan farkları var hdmi girişi yenilenmiş anakart gibi bunlar büyük değişiklikler kimse harddiskinin 120 gb olmasına bişey demedi

buraya yazıyorum ilerde yine bu harddisklerin fiyatları düşer 80 yerine 200 olur çıkar

üstelik normal bir ps3 e kendin harddisk takar istediğin gibi artırabilirsin ama xbox una hdmi takamassın

• quote:

Orjinalden alıntı: est2006

quote:

artık 60 lık üretilmeyecek yerine 80 gb alacak bu tamamiyle normal bir durum harddisk satan firma sana
    diyecek ben sana aynı fiyattan 80 lik veriyim sen gidip 60 gb harddisk mi alacan

xbox elite donamısal açıdan farkları var hdmi girişi yenilenmiş anakart gibi bunlar büyük değişiklikler kimse harddiskinin 120 gb olmasına bişey demedi

buraya yazıyorum ilerde yine bu harddisklerin fiyatları düşer 80 yerine 200 olur çıkar

üstelik normal bir ps3 e kendin harddisk takar istediğin gibi artırabilirsin ama xbox una hdmi takamassın

Budur!

• quote:

Dostum ok de elit ile 80 gb lık arasında bağlantı yok yada ben cahilim
    Ms gerek yok ps3 çıktığında ona gerek yok, buna gerek yok,şuna gerek yok dediği herşeyi elit'e koydu ve birde üzerine fiyat ekledi,şimdi soruyorum sana burada kazanan elit alan kesimmi,core yada premium alan kesimmi, MS mi cevap verebilirmisin
    Bence ms kayseri usulü eşeği boyadı birazda şişirdi ve üstünede fiyat koyarak satmaya başladı

• Wow süper bi haber.Doğum günümde 80gb ps3 çıkıyor.babam inşallah hediye olarak ps3 alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr
    Dostum ok de elit ile 80 gb lık arasında bağlantı yok yada ben cahilim
    Ms gerek yok ps3 çıktığında ona gerek yok, buna gerek yok,şuna gerek yok dediği herşeyi elit'e koydu ve birde üzerine fiyat ekledi,şimdi soruyorum sana burada kazanan elit alan kesimmi,core yada premium alan kesimmi, MS mi cevap verebilirmisin
    Bence ms kayseri usulü eşeği boyadı birazda şişirdi ve üstünede fiyat koyarak satmaya başladı

Abi ben herhangi bir galip ilan etmedimki.Demekki firmalar sonradan ufak tefek eksikleri yeni versiyon adiyla gidermek yoluna gidiyorlarki gayet dogaldir begenmeyen almaz.Sözüm bu olayi elite ciktiginda carpitanlaraydi halada ayni seyi söylüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

Günün lafıydı

Bu arada arkadaşlar konsol Avrupa için çıkmayacak. Yalnızca Güney Kore için çıkacak. bilginize...

• İyide sanki etrafta bolca NTSC PS2 oyunu varmış gibi konuşmuşsun, PAL larda da EE yok. 2.El olma olasılıklarına nereden ulaştınız ki?
  • ya 20 olsa ne olur 60 olsa ne olur80de yetmeyecek ilerde çoğu kullanıcı zaten extradan hdd takacak konsoluna,Ms gibi sony malını allayıp pullayıp aynı malı pahalıya satmıyor insanlara hepsinde standart bir donanım söz konusu anakart işlemci ... aynı hepsinde.
  • Yani sonuç olarak 60 GB PS3'mü alalım birisi iza etsin 80 GB PS3 kesin olarak TR'ye gelmeyecek mi nebiçim iş bu ya
  • şu an için sadece Kore için 80GB'Lık PS3'ler var.

80GB filan hikaye Sony'nin acilen 300GB'lık bir PS3 çıkarması lazım.
    Harddiske bağımlı bir makineye , her oyunu harddiske kurmadan hızlı oynayamamak ,
    ve iso loader için önceden yatırım.
  • doğum günümde 80gb likler çıkıyor.
  • HABERE SON NOKTA!!!

80 likler sadece Güney Kore' de satılacak. Lütfen artık sormayın Türkiye de olmayacak mı diye!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.