Şimdi Ara

80 GÜN KALA TMDEN MF YE GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben mf öğrencisiyim mezun oldum ama mfden girmek istiyorum matematiğim güzel geçen sene tmden 70 bindeydim tmden bölüm istemiyorum hukuk hedefim vardı vazgeçtim şimdi asıl konuya geliyim

7/24 evde olan birisiyim lys fizik kimya biyoloji için kitap tavsiyelerinizi yollarsanız çok memnun olurum

80 günde fizik kimya biyoloji çalışsam 10'ar net yapabilir miyim

ARKADAŞLAR PALME FİZİK KİMYA BİYOLOJİ ALDIM YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsrkc -- 26 Mart 2017; 15:19:9 >

• fem simetrikler gayet guzel. ama yeni basimi yok sanirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4m24

fem simetrikler gayet guzel. ama yeni basimi yok sanirim.

HOCAM TEMELDEN ALACAM BİDE ÇOK BOŞ KİTAP OLMASIN TEMELDEN ALINACAK DİYE ŞİMDİ ALMAYA GİDECEM DE AKLIMDA SORU İŞARETİ KALMASIN
  • 80 günde evdeysen güzel kaynaklarla 10ar net çıkartabilirsin rahatlıkla.
  • Arkadaşlar kitap almaya gidecem önerir misiniz lütfen up up
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Hİçbir temelim yok ama kafa var Allaha şükür çalışırım yani kendime güvenim tam temel olarak ne önerirsin hocam
  • sametsrkc S kullanıcısına yanıt
    hocam ben tm yim ama 80 günde yapılmıcak birşey değil yani azim ve istek varsa her türlü yaparsın mf olan arkadaşlar kaynak tavsiyesini yaparsa daha iyi olur bende 10ar net çıkarmak istiyorum zaten ne olursa olsun mf den yapcam tercihimi temelim 0 benimde senin gibiyim. ama vakit yok benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRevinantz -- 26 Mart 2017; 11:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRevinantz

hocam ben tm yim ama 80 günde yapılmıcak birşey değil yani azim ve istek varsa her türlü yaparsın mf olan arkadaşlar kaynak tavsiyesini yaparsa daha iyi olur bende 10ar net çıkarmak istiyorum zaten ne olursa olsun mf den yapcam tercihimi temelim 0 benimde senin gibiyim. ama vakit yok benim

Tamam hocam eyvallah bi kaynak tavsiyesi gelirse sanada ulaştırmaya çalışırım iyi forumlar
  • up
  • up
  • up up up
  • 3 ünün de palmesini alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimya: lys simetri
    biyoloji: lys simetri
    fizik: okyanus lys konu anlatımlı

sb olarak

kimya: lys palme
    biyoloji: limit ygs-lys sb veya fen bilimleri lys
    fizik: fem ygs-lys beyaz kapaklı sb

bunlar benim kitaplarım memnunum öneriyorum. Çalışma stili olarak önerim youtubedan video seyret konularla ilgili daha sonra izlediğin konuyu konu anlatımlı kitaptan tekrar et + örnekleri kapatıp çöz daha sonra testlerini çöz.Daha sonra hemen soru bankasına geçme 2 3 gün sonra soru bankasından bitir.Böyle yapmanın nedeni sen daha yeni bitirdin tazesin o konuda direk parçalarsın ama 2 3 gün sonra unuttuğun yerler çıkar ortaya onları tekrar edersin yine daha sağlam oturur. kanal olarak

fizik : umut öncül
    biyoloji: selin hoca
    kimya: kimyaözel

edit: bu arada zaten genel olarak mfciler feninin büyük kısmını ygs sonrasına bırakır matta durumun iyiyse feni rahat yetiştirirsin 10ar netin üstünede rahat çıkarsın (fizik hariç )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puppey -- 26 Mart 2017; 12:57:14 >

• Fizik:Fen Bilimleri

Kimya:Palme, fen bilimleri

Biyoloji:Palme,fdd, yayın denizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR ÇOK TEŞEKKÜRLER PALMENİN FİZİK KİMYA BİYOLOJİSİNİ ALDIM MATEMATİK SORU BANKASI DÜŞÜNENLER ORTA DERECE EKSEN ALSINLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.