Şimdi Ara

80'lerin cocuklarina cok tanidik gelecek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 haftadır nete giremedim, ilgi gösterip okuyan ve yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
    saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: rubins31

yazının kaynağı ekşisözlük bi ekşi sözlük yazarı olarak arkadaşı kınıyorum butun entryi kopyalamış

ABİ GÜLMEKTEM ÖLDÜM YA CİDDEN DEDİKLERİNE. ADAM ALMIŞ GÜZELDE YAPMIŞ EPSİNİ OKUDUM MUHTEŞEM OLMUŞ
  • Peki Kimin Nasıl Olduğunu Bİlmeden Yapılan Oyun Zamanları Vardı Elektirik Boruluarı İle Fişek Zamanları Bilye Zamanları GAzoz Kapağı Muhabbeti :D
  • okurken o gunlere dondum ya huzunlendim > >>Turkiyede yasamis son mutlu kusak oldugunu huzunle
    > hissetmek demek.
  • quote:

yazının kaynağı ekşisözlük bi ekşi sözlük yazarı olarak arkadaşı kınıyorum butun entryi kopyalamış

kopyalamıs etmiş ne yapmissa bir kusaga eski gunleri hatırlattı ya olumsuz olmaya bayılıyosunuz sana

• quote:

...............................................
    limon sıkmasanız olmaz...

ayrıca sana ne? sen mi yazdın sanki? bütün ekşi sözlük yazarlarının böyle bir hakkı mı var? yani sözlükten birşey kopyalanırsa "bütün yazarlar kınama hakkına sahiptir " falan...

.................................................

• lambadanın meşhur sözleri

o beto bet mariyana luis alberto
    o ooo beto beto mariyana lüis alberto

devamını hatırlayamadım
  • quote:

trt 1'de olu$an sorunlar sonucu yayina bir sure
    > ara
    > >>verildiginde ekrana
    > >>getirilen donuk agac, dag bayir resmine 10 dakika hareketsiz
    > >>bakabilmek demek,

ben çok severdim. Hep beklerdim şimdi ormandan ALF çıkacak die

• Mükemmel bir yazı, her satırına imzamı atarım... Ne günlerdi gerçekten, çok şanslı olduğumuzu bir kez daha anladım...

Ekleme: trt2 kanalı açılmasına yakın, mahallede yapılan "açılışta süperman'i yayınlayacaklarmış" konuşmaları...

O tek kanallı dönemde beni yaşamdan soğutan tek şey ise "pazar konseri" idi...

• nostalji yaşadık sağol , çoğunu hatırlıyorum

ek olarak , gorbaçovun kafasındaki kırmızı lekeyi Sovyetler birliği haritası zannediyordum

ek 2 : trt pazar konseri ne iğrenç şeydi öyle , insanları klasik müziğe düşman etmek için mi düşünüldü acaba

ek 3 : sinek ilacı aracının bıraktığı duman manyak bişeydi ya ,arasına girince sanki başka bir aleme giriyorduk

ek 4 : Hayvan Mezarlığı filmini hatırlayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azimkar -- 7 Kasım 2005, 23:58:47 >
  • Şahin Tepesi var dı bir de..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.