gerçekten saçmalıyosunuz ya 43 lwl full int nukeri itemsiz olarak 50 ytl ye sattım ben ve bu bir kaç günlük çharı sadece 300 ytl denen çharda 43 nukerin en azından 15-20 katı emek var itemleri ve içindeki parayı saymıyorum bile param olsa yada elimdeki çharı satabilsem 1 saniye durmam alırım valla insanları demoralize edip fiyat düşürmeye çalışmıyalım lütfen emeğe saygı biraz (çhar çok güzel kardeş fiyatda çok ucuz)
Arkadaşlar ayrıyeten sölemeyi istemiyorum ama mecbur bırakıyorlar. Yok charımı satayım alıcam yok birinden para bekliyorum alcam gibi saçma sapan sebeplerle eklemeyin parası hazır olan varsa tiko 300ytl eklesin hemen hesap no vereyim Adam 45dk benle msnde pazarlık yapıyor oke diyorum anlaşıyoruz sonra birinden para gelcek gelsin göndericem diyor gidiş o gidiş -.- Cebinde parası hazır olmayan varsa eklemesin ! Charınmı var derdin var
güsel char hayırlı satışlar
Az Daha Bekliyebilirsen Ben alabilirim:D
Güncel ... ... Evet 300 ytl bi para deil arkadaşlar.Level 1 char açsanız 80 etmek için sadece 300 lira silke verirsiniz ^^
Char 280 YTL karşılığında satılmıştır Alana hayırlı olsun =) Konu kilit pls ... ...
Herkese hayırlı olsun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme