Şimdi Ara

80 Level Rogue satılıktır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış yazmısım glassla hr+1 alabılırsın shard kalır uyarsa takaslarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55gb lik item derken old dual rol old wp old dual eme dagger of hellsilence +7 yi saymasam bile pek bi fark göremedim ben 55 gblik item
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_king

55gb lik item derken old dual rol old wp old dual eme dagger of hellsilence +7 yi saymasam bile pek bi fark göremedim ben 55 gblik item

ben sana hr+1 glass belt al takaslayalım dedim, o şekilde kafa kafaya geliyor zaten
  • kronosta 81 lv human priestim var..
    +6 krowaz set, dual old rol, dual old sse, old ep, old skeleton belt
    demişsin ben burda bi kafa kafayalık göremedim de hani zaten benm çarda kafadan fs+7 olucak dual old rol olcak old eme old wp de var
  • quote:

kronosta 81 lv human priestim var..
    +6 krowaz set, dual old rol, dual old sse, old ep, old skeleton belt
    demişsin ben burda bi kafa kafayalık göremedim de hani zaten benm çarda kafadan fs+7 olucak dual old rol olcak old eme old wp de var

bu kadar falan filan yapıcağını bilseydim yorum atmazdım kardeşim rastgele
  • falan filan degil dogruya dogru 55 gb lik item diosun da tmm eyv. benim çarda da nerden baksan o kadar item kalıo zaten satış devam etmektedir tl ya da karakterle ( Mage veya Priest) ile takası düşünülmektedir...
  • günceldir arkadaşlar
  • güncel arkadaşlar
  • günceldir arkadaşlar satış veya takas devam etmektedir
  • günceldir
  • güncel arkadaşlar satış devam etmekte

• satış devam etmektedir
  • günceldir arkadaşlar satış devam etmektedir ilgilenenler özelden mesaj ya da buradan mesaj yazabilirler
  • Hayırlı satışlar
  • satış hala sürmektedir ilgilenen arkadaşlar dedigim gibi fiyatta pazarlık payı bulunmaktadır ya da başka çarla takasda düşünülmektedir sw olarak ronark sonra pathos tercihdir ama fark etmez
  • güncel arkadaşlar
  • arkadaşlar satış devam etmektedir başka çarlarla takasda düşünülmektedir ilgilenen arkadaşlar buradan ya da özelden yazarak bana ulaşabilir
  • al1can__35@windowslive.com face'den ekle bi konuşalım satılmadıysa çar tabi
  • satıldımı kardes

• quote:

80 Level human Rogue satılıktır... 4 parça Kro +6, 1 parça kro +5 ve Dagger of +7 bulunuyor (80 görevi daha yapılmadı), shard+8 Hr+1 (buglu) glass belt dual old rol old wp old eme bulunmaktadır çarda... ilgilenen arkadaşlar 80 level mage veya priest ile takas olucaktır bilginize sadece 80 skili açıktır 70-72-75 açılmamıştır fiyat bilmek istiyenler için [size=3]175 tl düşünülmektedir tabi pazarlık payı mevcut

80 Level Rogue satılıktır
    charın bir resmi bütün bilgileri mevcuttur ilgilenen arkadaşlar buradan bana ulaşabilir

hocam charın üsütündekiler krovaz mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.