Şimdi Ara

80 lvl warrior icin taki onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasik 1 ay once ring ile 80 lvl warrior almistim item vererek.Suan yeni yeni oynamaya basladim islerimden dolayi. Suanki itemlar sadece
    raptor 7
    shell 7 set
    wp_0
    sash of sarrows

gelelim konuya kalan kisimlar gorev itemlari olmadigi icin bos oldugundan,hangi bolgeden takilari almaya baslamaliyim ve butceye uygun olucak takilar neler olucaktir. Gb al falan demeyin yurtdisindayim suan gb alma gibi bir sansim yok.Belki yazin gerci oyuna para yatirmak cok aklima yatmiyor.
    Gunde bifrosttu forgetten temple derken 1-2 gb kasiyorum.Hangi bolgeden baslamaliyim ve alicagim takilar neler olmali warriordan anlayanlardan yardim bekliyorum.

• Önce earringleri sonra ringleri yavaş yavaş tamamla yeter
  • küpeden önce ring al bence.
    dual foverin iyi bir seçim olacaktır.
    40 def. +5 str +5 hp +5 dex. + resistler. sonrada küpere geçer foverinleri +1 yapmaya çalışabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

küpeden önce ring al bence.
    dual foverin iyi bir seçim olacaktır.
    40 def. +5 str +5 hp +5 dex. + resistler. sonrada küpere geçer foverinleri +1 yapmaya çalışabilirsin.

Foverini oyun acilirsa 1-2 gune alirim. Aslinda ilk basta minoterr... earring dusunuyordum ama satan bulamadim hic heralde ilk foverin alicam dedigin gibi.Saol yorumun icin.
  • +1 minoter yada nasıl yaziliyorsa hoş item ring +1 foverin

bunları yapana kadar +9 al zamanla hepsi olur
  • dual +1 minotaur earring, dual +1 foverin.. +3 olmadığı sürece +1 fln gereksiz +0 iron set :) ama iron belt yerine String of Skulls da düşünebilirsin.. Ama tabi bu kadar takı bulduktan sonra iron belti de alırsın yani Takılar böyle iyi.. Ama ilk nerden başalyacğım diyorsan ilk olrak favorinleri al.. Yüzük iyidir, yüzük güzeldir, yüzük candır, yüzüghh dadluuğğ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psycho.Sensei

dual +1 minotaur earring, dual +1 foverin.. +3 olmadığı sürece +1 fln gereksiz +0 iron set :) ama iron belt yerine String of Skulls da düşünebilirsin.. Ama tabi bu kadar takı bulduktan sonra iron belti de alırsın yani Takılar böyle iyi.. Ama ilk nerden başalyacğım diyorsan ilk olrak favorinleri al.. Yüzük iyidir, yüzük güzeldir, yüzük candır, yüzüghh dadluuğğ

Foverin alirimda minotaur bulamiyorum nedense.Herkez buying kurmus satanda yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.