Şimdi Ara

80 Paladin+80Hunter+3 Alt-200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Alpamis

Characterin nicki: Alpamis

Characterin realmı: Dunemaul-Horde

Characterin extra özellikleri notlar: PVE Holy Paladin,5.8 gerscore u bulunmaktadır.Uzun emek isteyen Crusader ve Ambassador title ları mevcuttur.280 flyingi açılmış, Argent Hippogryph gibi güzel mountları mevcuttur.Tüm banka slotları açılmış,450 olan Mining ve Jewelcrafting mesleklerine ek olarak Cooking,Fishing ve First aid meslekleri de kasılmıştır.Dual talenti açık olup,ikincil buildi Retributiondur ve PVP spectir.Full PVP itemlerine sahip 1076 resillience i bulunmaktadır yani PVP ye başlamayı düşünenler için idealdir.

Hunter
    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Darthalthas

Açıkçası Paladinim ile oynamaktan buna çok zaman ayıramadım ancak gene de 4.6 gearscore ile raiding e TOC ile başlayabilirsiniz.Gene Crusader ve Ambassador title larına sahip,güzel mountları da bulunmaktadır.Dual talenti,280 flyingi açıktır.Leatherworking ve Skinning e ek olarak First Aid'i de mevcuttur.Düşük de olsa bir miktar PVP itemi de mecvuttur.Paladinimi desteklemek için ya da arada old school content için kullandığım bir classdır.

Ayrıca 65 level DK, 23 Level Warrior ve 19 Level Priest de aynı hesapta ve tüm bu 5 karakter de aynı serverda bulunmaktadır.Alt karakterlerde heirloom itemler mevcuttur,kasılmaları tank ve healer gearlı olduklarından gayet kolaydır.

Sehir: İstanbul

Account bilgileri:Hesap direk kendim tarafından yaklaşık 1.5 sene önce satın alınmış,kutuları,cd keyleri ve autenticatorü ile kitaplık rafımda durmaktadır.

*SQ/SA var mı: Evet
    *MAIL var mı: Evet
    *CD-KEY var mı: Evet
    *Ilk sahibi misiniz: Evet
    *Kimlik fotokopisi verilecek mi: Hayır
    *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: Evet

Fiyat

Fiyatı 200 TL olarak düşünmekteyim,elbette ki pazarlık söz konusudur. Satış İstanbul içerisinde elden olacaktır.Karakterleri ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum,hesap ile birlikte hepsi satılacaktır.

İlgilenenler bana 0506 987 55 12 numaralı Turkcell hattından ulaşabilirler.Mesaj attığınız takdirde sizi ben ararım.Ödemeli aramalarınızı da kabul ederim,nasıl rahat ediyorsanız.

• eşya ve karakter pazarı bölümü var yukarıda üst konu. oraya yazarsan başkalarının hakkını yememiş olursun satış konusunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D&R 250/50 10 TL
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.