Şimdi Ara

80 portu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wep sitesi yayınlamaya çalışıyorum.80 portu internette test ettiğimde kapalı gözüküyor.uydunetle iletişe geçtiğimde port açık diyor ama nette test ettiğimde kapalı .gene iletişime geçtiğimde biz açıp kapatamıyoruz diyor.80 portu kapalı olsa internete giremezsiniz diyor.modemde port açma özelliğide yok 80 portunu açmak için ne yapmalıyım.

• 80 portu http portudur mhnin dediği gibi kapalı olsa internete giremezsin.
    Aynı anda sunucunda 80 portunu dinliyorsa çakışma yaşarsın.Sunucunun dinleme portunu değiştir bence.
    Sunucu işletim sistemin ne?
  • Firewall'i kapatın genelde firewall açık olduğu halde 80 portu açılmıyor. kapatmanız gerekmekte
  • imate kullanıcısına yanıt
    kanka sorun güvenlik duvarı saol.emeğinize teşekkür ederim ikinizinde.bilmeyenler öğrensin.
  • bi port icin guvenlik duvari mi kapatilirmis, madem gd onluyormus modemden port ekleyin siz de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .:DONANIMHABER:. kullanıcısına yanıt
    niye ekliyeyim portu. port zaten açık.
  • millet kişisel site barındırmasın diye iss ler gelen port 80 i kapatabiliyor.
    bu kadar cimri olmayın aylık 6-7 tl ye türkiye içi VPS ler var. Websitesi host edecekseniz alın bir vps, kurun nginx/php/mysql vs takılın paşalar gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6-7 TL'ye VPS'mi? Nerede varmış bu? Ben şahsen şuan VPS'e 40 TL ödüyorum.Cloud hosting olmasın dediğin?
    Ayrıca routerdan 80 portunu yönlendirme yaptıktan sonra ISS'nin portunu engelleme gibi bir durumu söz konusu olamaz.Ben bizzat şu an kullanıyorum çünkü.Bu lokal serverla ilgili bir problem.

• wampserver varken neden para ödeyeyim.
  • Dediğin yöntem test amaçlı kullanılabilir belki ancak uzun vadede problemler yaşanabilir.Pinglerde yükselme, kurduğun scriptlerden kaynaklanabilecek açıklar, anlamsız ddos saldırıları, spam vb.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

6-7 TL'ye VPS'mi? Nerede varmış bu? Ben şahsen şuan VPS'e 40 TL ödüyorum.Cloud hosting olmasın dediğin?
    Ayrıca routerdan 80 portunu yönlendirme yaptıktan sonra ISS'nin portunu engelleme gibi bir durumu söz konusu olamaz.Ben bizzat şu an kullanıyorum çünkü.Bu lokal serverla ilgili bir problem.

r10.net vps diye arat bir sürü satıcı var.
    6.99 a satan yerde var.
    ben 10 tl ye 1gb ram, 40gb disk, 1Gbit (1000GB bw) yerden alıyorum mesela.

adsl bağlantıda 800Kbit ile sırf bedava diye webhosting yapılmaz. Açık bırakacağınız pc nin tüketeceği elektrik aylık 10 tl den fazla olacaktır. E herkesin evinde nas cihazı filanda yok, varsa zaten o kadar para harcayabiliyorsada aylık 6-10 tl parayı çok görmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Bende evdeki makinenin web sunucusu olarak kullanılmasına çokta sıcak bakmıyorum açıkcası.Acil durumlar yada test amaçlı kullanılabilr ancak dediğin gibi sürekli bir web hosting olarak gereksiz seninde dediğin nedenlerden ötürü.
  • yav arkadaş.ben test amaçlı kullanıyorum.kim nasıl isterse öyle yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transformers4

yav arkadaş.ben test amaçlı kullanıyorum.kim nasıl isterse öyle yapsın.

testinihttp://127.0.0.1 ile yap o zaman.

port 80 kapalıysa kapalıdır. sen istedin diye açmazlar.
  • sorun güvenlik duvarıdır.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    açık zaten 80 portu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.