Şimdi Ara

80's 90's müzik önerin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba... Ben eski müziklere takılı kalan biriyim yasım 17 o zamanda yaşamadım ama o zamanın şarkılarını daha içten ve daha iyi buluyorum. Bana 80'lerden 90'lardan slow müzik önerebilir misiniz abilerim.

• Türkçe mi yabancı mı ona göre eklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grunge istersen PearlJam-Alice in chains-Soundgarden-MotherLoveBone-AeroSmith
    Metal istersen Metallica-IronMaiden-Motörhead-VanHalen-JudasPriest-Megadeth-Nevermore-Death

Ayrıca AC/DC-Lynyrd Skynyrd-DireStraits-Nirvana-GunsNRoses-DeepPurple-PinkFloyd-ThinLizzy-LedZeppelin-FooFighters

Bu grupların diskoğrafilerini indirip dinleyebilirsin.Hepsi kaliteli ve sağlam gruplardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMan55

Grunge istersen PearlJam-Alice in chains-Soundgarden-MotherLoveBone-AeroSmith
    Metal istersen Metallica-IronMaiden-Motörhead-VanHalen-JudasPriest-Megadeth-Nevermore-Death

Ayrıca AC/DC-Lynyrd Skynyrd-DireStraits-Nirvana-GunsNRoses-DeepPurple-PinkFloyd-ThinLizzy-LedZeppelin-FooFighters

Bu grupların diskoğrafilerini indirip dinleyebilirsin.Hepsi kaliteli ve sağlam gruplardır.

Yavaşşşşş Slow istemiş adam

Benim önerilerim;

Israel Kamakawiwo’ole – Somewhere Over the Rainbow
    Warrant – Heaven
    Billy Joel – Just the Way You Are
    Jon Bon Jovi – Bed of Roses

• Pardon kardeş slow istediğini görmemişim :))
  • Lambada
  • 70's olsa olmaz mı Sana hayatinda duyabilecegin en guzel seylerden birini onerecegim...The rise and fall of ziggy stardust...David Bowie'nin bu albumu cidden dinlemeye deger...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedEagle14 kullanıcısına yanıt
    nancy sinatra - those boots are made for walking
  • The Smiths.
  • Tavsiye ederim.

• tam dinlerken denk geldi konu. gelmiş geçmiş en iyi şarkılardan biridir bana göre. bir şarkıya bu kadar duygu verilebilir
  • BU MESAJIM BURADA DURACAK ARKADAŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedEagle14

Merhaba... Ben eski müziklere takılı kalan biriyim yasım 17 o zamanda yaşamadım ama o zamanın şarkılarını daha içten ve daha iyi buluyorum. Bana 80'lerden 90'lardan slow müzik önerebilir misiniz abilerim.

Öncelikle çok güzel yere takılmışsın....:)

80 ve 90 ların müziklerinin daha içten olma sebebi , birçoğu gerçek müzik aletleri ile yapılmıştır. Bilgisayar kullanmadan direkt müziklerdir.

Bende sana tavsiyelerimi gönderiyorum.... O yıllarda kal çok şey öğrenirsin...

• Arkadaşlar internet gitti yeni girmeye fırsatım oldu :) Hepinize çok teşekkür ederim... Türkçe/Yabancı karısık atmanız çok iyi olmuş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.