< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
80 tyt 55 ayt vs 70 tyt 65 ayt (2. sayfa)
-
-
1 ayt 2.7 tyt ye eşit diye biliyorum ayt yüksek olan paket çokk daha iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaz tatilinde tyt matematiği ve geometriyi kesinlikle halletmenizi öneririm ve tyt feni de halledebilirseniz çok iyi olur diye düşünüyorum tabii bu benim düşüncem. Onun dışında hangi alandan girmeyi planlıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eşit ağırlık hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman dediğim gibi halletmeye çalışın bence. Sene içinde de tyt ayt sosyal, TR ve ayt mat halletmeye çalışabilirsiniz. Seneye nasıl olur bilmiyorum ama dersleri çok iyi dinlemeye çalışın.
Yazın planladığınız kadar bitiremezseniz de karamsarlığa kapılmayın, hatta hiçbir şey yapmasanız da sene içinde düzenli çalışmayla bunu telafi edebilirsiniz diye düşünüyorum ama tabi bu yaz kendinizi biraz sıkarsanız iyi olur çok uzun saatler olmasa bile yaz günü birkaç saat sizi çok rahatlatabilir konu açısından.
Sene içinde genel denemelere girmek iyi olabilir ama denemelerdeki sonuçlarla kendinizi sıkmayın, deneme değerlendirmesi yapın eksik konular, bir bölüme harcadığınız zaman, soru çözme taktikleri sırası vb gibi. Yapamadığınız soruları öğrenmeye çalışın.
Meslek/üni hedefiniz var mı?
hocam dokuz eylül hukuk gibi hedefim
3 ay gibi bi sürede geonun biteceğini düşünmüyorum ama Kenan hocanın programa uyarsanız şubatta biter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ders konusunda bilinçli gibi gözüküyorsunuz, kendinize uygun bir çalışma yapıp hayırlı olanı kazanırsınız İnşAllah.
Tekrar ediyorum dersleri zamanında iyi dinleyin, kendinize uygun bir çalışma düzeni de ayarlarsanız süper olur. Ayrıca biz tavsiye veriyoruz ama siz kendinize uygun olan kısımlarını kullanın bu tavsiyelerin. Forumda bir sürü konu var hem derece yapan öğrencilerden hem de genel olarak kaynak vs tavsiyesiyle ilgili faydalanabilirsiniz.
Geometri kanalı olarak Metin Hocam diye bir kanal var öneririm.
İyi çalışmalar.
sağolun hıcam çok teşekkürler. Birde ders hakkımda bilinçli olduğumu nerden anladınız? söylerseniz o konuda kendimi biraz daha bilinçlendirebilirim.
tekrar teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoremosby -- 24 Mayıs 2021; 13:56:24 >
Olur mu rica ederim tabi. Şuradan anladım konuşmanızdan (yazmak aslında ama olsun), 12'ye yeni geçiyorsunuz fakat böyle bir konu açmışsınız belli ki ilgilisiniz, sayılar da öyle kafadan sallama değil bilinçli seçilmiş. Sınav puanlaması vb konularda da detaylı soru soruyorsunuz öğrenmek için. Ayrıca net bir bölüm + üni hedefi söylediniz, söylediğiniz üni de öyle rastgele değil. Belli yani genel tavrınızdan. Kendinizi geliştirmek istiyorsanız sakin kafayla böyle meraklı olmaya devam edin bence. Çalışmanızla da bu işi halledersiniz diye düşünüyorum. Yıl içinde çalışırken de moralinizi yüksek tutun. :)
-
hocam moralimi yükselttiniz valla. çok sağolun
tyt geo mu ayt geo mu
Rica ederim bu cevap da beni mutlu etti şurada bir insanın moralinin düzelmesine sebep olabiliyorsam ne mutlu bana.
65 ayt alır seksen tyt 65 ayt olsa tadından yenmez tm için
aslında tyt 80 üstü alabilirim, ama zaman az olduğu için eğer ki ayt daha önemliyse ayt'ye daha çok çalışırım diye düşündüm.
Kenan hocanın kampta her ikisi de var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X