Şimdi Ara

800 - 1000 $ Arası Kamera tavsiyesi (ABD'den) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok teşekkür ederim :) hiç aklımda yoktu ama canon alacağım sanırım :)
  • Arkadaşlar Canon HG20 ısmarladım.. Nasıl bir tercih sizce? 949$...
  • Arkadaşlar çok acil cevabınıza ihtiyacım var..
    Hg20 alamıyorum..
    Bu kameraların ntcs mi pal mı olduğunu nasıl anlayacağım,lütfen yardım edin?
  • palı ntsc den %30 pahalıdır..kutuusunda yazar
  • Kutusunda yazar elbet ama internette baktığım ürünlerin özellikleri kısmında yazmıyor,kutusunuda göremiyorum.. Sonylerde E ekleniyor ama diğer ürünlerde nasıl bu olay

Arkadaşlar şu üründe bir sıkıntı var mı sizce?
    http://www.amazon.com/Sony-HDR-SR11E-60GB-Hybrid-Camcorder/dp/tech-data/B0017JTNBU/ref=de_a_smtd
    Bakıyorum kameranın fotosu yok.. İncludes kısmında kameranın kendisini yazmamışlar.. Kafam karıştı.. Pal olmasına rağmen normal fiyatta gözüküyor ve sıfır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayazb -- 12 Eylül 2008; 14:12:53 >

• hg20 , yi nerden ısmarladın? henüz TR de yok..istersen ben sana 1 adet getirebilirim..sık sık dışarı giderim benn yakında honk kong a gitçem..orda orjinal japan malı mal mevcut.. ama fiatını sormam lazım..mehmet bey birde nerde oturuyorsunuz?::
    birde şu var dubai malını tavsiyte etmem.. bu gg leerde yada sahib komlardakiler dubai malı..
    hg20 de 60 gb hdd var hg21 de 120 gb arada 100 $ gibi fark olur..amazonda ne kadar bu alşet şu an bilemiyorum
  • Ben amerikadan getirteceğim , hg20'nin pal video girişlisini bulamadım o yüzden sony sr11e alacağım.. Birde şu dikkatimi çekti, Canonda bir ürün pal olduğunda ntsc den çok daha pahalı oluyor ama sony'de o kadar fark yok.. Bunun sebebi nedir acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

hg20 , yi nerden ısmarladın? henüz TR de yok..istersen ben sana 1 adet getirebilirim..sık sık dışarı giderim benn yakında honk kong a gitçem..orda orjinal japan malı mal mevcut.. ama fiatını sormam lazım..mehmet bey birde nerde oturuyorsunuz?::
    birde şu var dubai malını tavsiyte etmem.. bu gg leerde yada sahib komlardakiler dubai malı..
    hg20 de 60 gb hdd var hg21 de 120 gb arada 100 $ gibi fark olur..amazonda ne kadar bu alşet şu an bilemiyorum

peki hg 10? :)
  • ckul..
    onu al bu al diyemem ..yani benim bu kameralara bakış açım çok farklı.. hg10 a vereceğin para 600-700 ytl ise al derim.. sr11 de 700-800 ytl sr12 ye de 900 ytl... bu 3 avchd arasında pek bir fark yok.. hg21 in 3-5 videosunu izledim raw formatalarını indirip karşılaştıracağım müsait olduğumda yani şu an için bişe diyemiyeceğim.. açıkcası en doğrusu az bekle derim. sony cx12 yi sürüd piyasa cananda hg21 i ..az kapışssınlar düşer faitlar aşağıya...malum dünyada ekonomik kriz var..bizde yok.. yani fiatları dibe çekmek zorunda kalacak çoğu firma... biz şu an iyi durumdayız 2012 de dip yapacağız istersen ben yakın bir zamnada hong kong tarafına geçeceğim..belki ordan japanya da geçerim.. ordan sana 1 adet orjian sertifikalı japan malı kamera getireyim yani hg21 olur.. 120 gb hdd 24mbps kayıt yapıyor bu.. ama dediğim gibi inceliyeyim bir.. şu an amazonda 1299$ görünüyor.1 ekimde satışına başlıyor.. japanyada 1300$ dan başaldı ama 1.5 ay içinde %10 düşmüştür fiatı..tahminim 1100$ a sana getirebilirim.. sertifikalı -garantili..ismini verirsin garanti belgesine yazdırırım.. en ufak sorunda sana 1 adet yenisini gönderirler..japanalr böyle çalışıyor.. aklının alamıyacağı kadar dürüstler.. yani sana tavsiyem dubai ve abd mallarrından az uzak dur..abd ye giren malla taywan yada çinden gelme ihtiamli yüksek.. durum bu..

• Merhaba arkadaşlar..
    Kameramı aldım,1 hafta oldu.. Burayada bişeyler yazma gereksinimi duydum..
    Öncelikle konuda bana fikir veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
    Sony Hdr-Sr11 Pal getirttim 1099 dolara.. Ntscler 899 du ama burda herhangi bir sorun yaşamak istemedim.. Gerçi panasonica arkadaş maksimum 700 ytl verilir demiş sr11'e ama o kadar düşüğünü ne kadar aradımsada bulamadım.. Aletin demoları bile 700 dolardan başlıyordu
    Kameradan memnunum,hatta çok memnunum,hatta ve hatta beklediğimden dahada memnunum
    Yalnız ayı çekemedim bitürlü,ışığı ayarlayamadım Ne yapmam lazım bilmiyorum,aleti baya kurcaladım ama beceremedim.. Acaba odaklamayı manuelmi yapmam gerekir.. Bu konudada yardım ederseniz sevinirim
    Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım..

• aleti spot light moda getir .. instanf AF yi auto dan manuel e set et
    gece 10:30 gibi dene ..ben ntsc fiatı demiştim japanyoda pal olanlar 200 dolar pahalı idi ntsc 900 idi sr11 bende almıştım 900 $ a bi arkadaşıma
  • sr11 iyi seçim
  • bende sr11e istiyorum ama almanya'dan alacaktım.. olmadı (fiyat uymadı).. Dubai den getirteyim diyorum.. arkdaşım bu aralar gitmiyor.. Türkiye'de çok pahalı :) Japonya'ya gidecek tanıdık yok.. napcam bilemiyorum??
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bende Amerika'dan bir arkadaşıma canon hg20 getirmek istiyorum.
    ve alet doğal olarak ntsc burda ne gibi bir sorun yaşarım.
    Yani hdtv lerin görüntü göstermesi için ntsc yada pal'in farketmediğini duymuştum.
  • ntsc yeni nesil lcd ve bilgisayarlarda problem olmuyormuş..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.