Şimdi Ara

800-1000 Kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800-1000 tl bütçem var . Sesteki ayrıntıları duyabileyim. Sağlam olsun. Görünüşü azda olsa önemli .
    Çünkü dışarıda sık kullanacağım.
    Beats studio düşündüm kırılıyor dediler. Boselara baktım görünüş olarak tatmin etmedi.
    Sennheiserlardan emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sennheiser hd 650 bence en iyisi ve hep olumlu yorum alan kulaklık. Ben Bose QC 15 kullanıyorum vede çok memnunum. Ses netliği ve kalitesi tartışılmaz bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magosa392

Sennheiser hd 650 bence en iyisi ve hep olumlu yorum alan kulaklık. Ben Bose QC 15 kullanıyorum vede çok memnunum. Ses netliği ve kalitesi tartışılmaz bana göre.

Evet hd 650 çok övüyorlar ancak böyle bir canavarı beslemek için iyi bir amfi de lazım maalesef :) bu arada sayenizde bose qc15 alacağım bir gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 9 Aralık 2013; 22:52:46 >
  • Madem görünüş senin için önemli o zaman kesinlikle sennheiser momentum öneririm. :) zaten ses kalitesine diyecek bir şey yok. :)

• İphone da kullanmak için momentum iyimi . Ama hala bose qc15 aklımdan çıkmıyor. Ses kesme özelliğini çok merak ediyorum. Yolculuklar çok sesli oluyor . Servis vs . Ayrıca her yıl yurtdışına çıkıyorum. O yüzden sağlam birşey istiyorum . Momentum un sarkan bir kAblosu var kopma vs olmaz değilmi.

• momentum sahibiyim saglamdır zaten cantası vs vs var tasıması rahat ses olarak gelince kısaca anlatayım basslar cok derindir öyle beatslar gibi yardırmaz derinden hissettirir tizler ve midler gayet net yeterli yani basslara yenik düşmüyorlar kısaca gelelim en önemli özelliğine sahnesi çok geniş bir kulaklık mesela klasik müzik dinlerken kendini konser salonundaymış gibi hissedebilirsin.

öneriririm ama 1000tl veririm diyorsan tartışmasız hd650
  • Bose QC 15 ses kesme konusunda mükemmel. Sanki dünya ile bağlantın kesiliyor adeta. Buda kaliteli müzik dinlemene yardımcı oluyor.
  • MachoAze M kullanıcısına yanıt
    Bose AE2w alırdım eğer kulaklığa bu meblada bütçe ayırsam. Hem kablolu kullanma, hem de bluetooth olarak kullanma şansın var.
    http://store.apple.com/tr/product/HC076VC/A/bose-ae2w-bluetooth-kulakl%C4%B1klar?fnode=75
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.