Şimdi Ara

800-1000 tl arası kriter önceliğine göre tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 800-1000 lira bütçeyle android telefon düşünüyorum kriterlerin sırası şöyle : şık olması, günlük kullanımda hızlı olması, ekran canlılığı çözünürlüğünün yüksek olması, iyi şarj, çok büyük olmaması (5'' ten küçük olmalı), çok oyun oynayan biri olmasam da bu konularda da çok kasan bi telefon sıkıntı olur haliyle, kamera ikinci plan fakat günlük kullanımda çok da kötü olmamalı.. bu sekilde önerebileceğiniz telefonlar var mı ? benim bakmaya çalıştığım bikaç var ama siz de ekleyebilirsiniz
    - Xperia Sp
    - LG Optimus G
    - LG Nexus 4
    - Samsung S3
    - Samsung S4 mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Optimus g
    nexus 4 bataryadan sp ekran canlılığından gider samsung zaten çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapkara Kartal -- 18 Ocak 2014; 21:32:32 >
  • Takip, bende Xperia SP, Nexus 4, HTC Butterfly arasında gidip geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

Optimus g
    nexus 4 bataryadan sp ekran canlılığından gider samsung zaten çöp

optimus g 'nin güncelleme sorunu olur mu ki ? ve sp'nin tft ekranıyla ipc ekran arasında çok fark oluyo mu

• iPhone 4 almalısın.
  • nexus'u tasarımdan optimus g'yi de fiyattan eledm gibi (1000'in üstüne çıkamam) ancak samsunglar hakknda görüşü olan var mı ? ya da sp ile karsılastırabilceğim baska model ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mercan_19

nexus'u tasarımdan optimus g'yi de fiyattan eledm gibi (1000'in üstüne çıkamam) ancak samsunglar hakknda görüşü olan var mı ? ya da sp ile karsılastırabilceğim baska model ?

s4 mını ıle sp kıyasında kesınlıkle sp cunku cok daha saglam kasa yapısı,tasarımı,2370 batarya ıle gun boyu pıl derdı olmadan kullanması,adreno 320 gpu su cok daha avantajlı sp nın ve paralel de 900 e bulunabılıyor sp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Dream

iPhone 4 almalısın.

Ekran Canlılığı diyor oyunlarda kasmama diyor adam.

Nexus 4 ü bataryadan elemişsin ama 2100 mAH ' lik bataryayı Stabil kullanırsan 1 gün kullanırsın.
  • Nexus 4 tartışmasız. Bu SP neymiş ya herkes onu öneriyor? One mı SP mi diyene SP demişler :/
  • Nexus 4, tasarım beğenmediysen SP

• özellik olarak baktığımda nexus bence de daha iyi ama dediğim gibi tasarımdan dolayı eledim bataryasına çok lafım yok. belki de telefonu çok yoğun kullanmadığım icin -oyun vs açısından- sp'yi öne aldım. ama nexus 4'ü de elime alıp tekrar incelemem lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.