< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 17 Haziran 2024; 20:0:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
800-900₺ civarı bluetooth kulaklık önerisi (2. sayfa)
-
-
biraz daha para koyarım zorlarım bütçeyi diyorsan Amazondan Anker p3 al keyfine bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
almışken ancde olsa iyi olur gibi geliyor bana, t13 modelini bir arkadaşım almayı düşünüyordu ona sordum cevap bekliyorum ona göre bir kez daha değerlendirip alıcam artık inşallah. ancli bi kulaklık hiç kullanmadım gerekli midir değil midir siz daha iyi bilirsiniz o konuda da fikrinizi almak isterim, silikonlu kulaklıklarda zaten yapısı gereği pasif bir gürültü engelleme oluyor ama bu da dış dünyayla bağı bazen fazla koparabiliyor silikonsuzlarda durum nasıldır o konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim, hakkınızı helal edin rahatsız ettim bu kadar tekrardan teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazonda 1800 civarına p3ün kırmızısı var hocam renk konusunda çok hoş durmayabilir beyaz olsa daha iyi olur gibi
Estağfurullah yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Ancli modelleri alan kişiye göre bulunduğu yer ve ne için kullanacağı çok önemli, şahsım adına ben anc tercih etme nedenim Tvden ya da telefondan film maç falan izlerken yan komşuların ya da üst komşuların seslerini duymak istemiyorum:)) bu konuda bana yardimci oluyor . Başka bir kişi mesela işe gidip gelirken metro otobüs araba seslerini duymamak isteyebilir, ya da kalabalik bir ortamda rahatsız olunca Ancli kulaklığını takıp bu insan seslerinden kurtulabilirsiniz. Dediğim gibi ne için aldığın önemli. Ancli modellerin normal cihazlardan daha fazla şarj tükettiğinide unutmamak gerek. Anc olmadan 8 saat performans aldığın bir kulakliktan Anc açıkken 6 hatta 5 saate kadar anca gittiğini söyleyebilirim. Bana sorarsan Anc li cihazın gerçek performansini almak istiyorsan cihazın (kulaklık)çok iyi olacak ve ancside kaliteli olacak.1k civarında kulaklık alacak olsam ben anc tercih etmezdim çünkü çok büyük farkı olmayacak yani etkisini fazla görmeyeceksin.
Şöyle söyleyebilirim mesela T13 anc modelinde anc açık anker R50i ancsiz olmasina rağmen anc varmış gibi dışarıyla bağlantıyı baya kesiyor.Birisi ancli birisi ancsiz ama r50i kulağı kavrama konusunda çok iyi olduğu için baya dışarıyla bağlantıyı kesiyor. İlla Anc olacaksa Ht05 i al, o cihazin Ancsi kaliteli, digerleri bir tarafa ht05 bir tarafa öyle soyleyim:)) Anc olmayan modeldede r50 i diyorum ikisi arasından tercihini yap bence araştır videoları izle kararını ver hocam
Saygılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
p3 modelinin bi incelemesini izledim şimdi hocam, renk olarak duruş olarak gayet güzel hoşuma gitti ama geçenlerde nothingin ear stick modelinin incelemesini izlemiştim, özelliklere bakınca nothing daha iyi gibi geldi bana hem fiyat olarakta çok yakınlar sizinde inceleme fırsatınız olduysa fikrinizi almak isterim ear stick ile ilgilide
Hocam o sevilerde cihaz çok dediğim gibi paraya bakıyor iş, ear stick var Ankerin modelleri var,huwai var,soundpeats var vs vs ....Uzar gider hocam bir çok cihaz var...Peki neden P3 diyeceksin.... Diğer tüm cihazlar ile aynı özellikler ama 1 özellik dışında,p3 ile 10 saat müzik dinledim ben, yanlış anlaşılmasın diğerleri en fazla 7,8 saat o da zorlayarak...P3 ün yeni üretilen modelleri 10 saati rahat veriyor...Bu tarz kablosuz ürünlerde şarj süresi çok önemli ,o yüzden p3 tercih ettim... Ayrıca Anc si piyasada ki en iyi Anclerden, Cok üst seviye cihazlarla kapışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 17 Haziran 2024; 20:54:10 >
7 saat bile bana fazlasıyla yeterli kulaklığı sürekli olarak takmayı sevmiyorum genelde kutusunda duruyor gerekince çıkarıyorum en uzun taktığım 4 saati geçmez ondan sonrada 2 saat civarı kullanmam kulaklığı
p3ü alabilirdim ama renk olarak benim giyimime hiç uymayacak pişman olacağım bi cihaza 1,5-2k para harcamak istemem siyahı veya beyazı makul bir fiyata satılsaydı veya elimde başka alternatif bi kaç kulaklık daha olsaydı alabilirdim ama maalesef yok
ear stick nothingin silikonlularına göre daha uygun ama silikonsuz olduğu için tam bana göre değil gibi
yani artık 800-1000tl bandından çıktık daha üst fiyatlarda cihazlardan bahsediyoruz dolayısıyla almışken düzgün bir şey alayım uzun bi zaman gitsin diye düşünüyorum
ancye çok ihtiyacım olmayacağını farkettim çünkü kalabalık ortamlara çok girmiyorum otobüse çok nadir biniyorum ki zaten kalabalık ortamlarda kulaklık kullanmaktan çok hoşlanmıyorum
bana bozulmayacak kullanması rahat dışarıda taktığımda da kibar ve güzel duracak göze batmayacak bi cihaz lazım, evdeyken çok uzun saatler müzik dinliyorum, arabada vs. de öyleyim
kısaca anc çok önemli değil, kulakta sırıtmayacak bir tasarımı olmalı, kullanımı kolay olmalı, ses kalitesi çok iyi olmalı
bütçeyide 2kya kadar zorlayabilirim tekrardan uğraştırdım sizi kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam Soundpeats Capsule 3 pro
Silikonsuz 1000 tl civarında öneriniz var mıdır hocam ?
-
hocam çok teşekkürler keşke baştan bunu söyleseydiniz çok hoşuma gitti cihaz :)) fiyatı gayet makul malzeme kalitesi ses kalitesi mikrofon kalitesi olarakta çok güzel muhtemelen en yakın zamanda sipariş ederim bunu, tekrardan çok teşekkür ederim vaktinizi aldım uğraştırdım hakkınızı helal edin hayırlı geceler diliyorum bayramınızda mübarek olsun bu arada
Air deluxe 3 hs var hocam Soundpeats markasının çok müthiş cihazdır, silikonsuz ama silikonlu gibi ses verir üstelik ldac desteği de var
Sağolun sizinde bayramınız mübarek olsun👏👏
Teşekkür ederim.
-
Merhaba 1000 tl dolaylarında Samsung Galaxy buds fe var . Kullanan var mı önerir misiniz bu fiyatlarda daha iyisi mevcut mu?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJWDW9LS?ref=cm_sw_r_apan_dp_3JP8Y15X4KV3BGP2BPJ0&ref_=cm_sw_r_apan_dp_3JP8Y15X4KV3BGP2BPJ0&social_share=cm_sw_r_apan_dp_3JP8Y15X4KV3BGP2BPJ0&starsLeft=1&skipTwisterOG=2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam tekrardan merhabalar, bu sefer soru için değil teşekkür için yazmak istedim :)) kulaklık 15 dakika kadar önce elime geçti taktım ve cidden ben müzik dinlemiyormuşum dedim mükemmel bir cihazmış. sağdan ses gelmedi başta korkmadım değil hemen resetledim düzeldi onun haricinde anc açınca bi dip ses var gibi ama çok önemli değil sanırım. sizede çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz, iyi günler diliyorum.
Hayırlı olsun , anc açınca dip ses normal hocam bu tws kulakliklarda genelde denk gelinen bir durum fazla takmamakgerek:)
Cihaz zaten sanatçıyı yaniniza ışınlıyor gibi o kadar keskin ve net ses veriyor , müzik dinlemek ayrı keyif...Tekrar hayırlı olsun👍👍👍👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X