Şimdi Ara

800-900 tl arası telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bende samsung star s5233 vardı yani daha akıllı telefonum hiç olmadı. Ben oyun pek oynamayan bi insanım mesajlaşayım nette rahat takılayım kasma gibi problemim olmasını istiyorum ama kesinlikle en ufak oyun bile yüklemem telefona ve en az 3 yıl kullanmak istiyorum. Xperia L yi araştırdım kimisi alın demiş kimisi sorunum var demiş oyun oynamıcaksan android alma demiş falan kafam çok karıştı. Lumia 720 ye bakıyorum herkes sorunum var diyo o telefonu alma diyor ne yapıcam şuan ciddem kafam çok karışık. Dediğim gibi oyun yok ve en az 3 yıl kullanmak istiyorum bir problemle karşılaşmakta istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum :)

• Lumia alma kardes aldım ıkı ayda ıkı servıse gıttı sonunda satıp kurtuldum cok sukur sony htc mıdellerıne bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia l öneriyor musun çoğu kişi android en fazla 1.5 yıl idare eder seni demiş kasma problemi falan olabilir demiş kasma problemi olmasa düşünmeden xperia l alıcam
  • up up up
  • yahu niye kimse cevap vermiyor
  • Xperia l gayet iyi.

• Android olmaın diyorsan 2. el iPhone 4S bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S3 u bile su an tavsiye etmiyorlar. Zamaninin amiral gemisi. 1gb ram yetersiz islemci eskidi diye.. Android boyle alirsin 1 sene sonra yenisini almak durumundasin. Apple da 2 sene gidiyor. İphone 4 u buyuk ihtimalle verilecek ios7 guncellemesiyle bitirecekler. Yani telefonu yavaslatip yenisini almaya zorlayacaklar..

• öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
    xperia l gayet iyi evette ilerde bir sorun yaşarmıyım kasma problemi gibi ?
    2.ele güvenemiyorum pek , geçen burda adamın biri anlatmıştı bozuk telefonu sattım falan sonra kaçtım diye bunun gibi örnek çok oluyor en iyisi sıfır diyorum

işte aynı senin gibi düşünüyorlar öyle diyolar bir süre sonra yavaşlar kasmaya başlar işte şuan hangi telefona yönelmeliyim oyun problemim yok 3 yıl idare edebilicek bir telefon lazım bana kasma problemi olmasını istemiyorum.
  • izmir35goz İ kullanıcısına yanıt
    50 60 daha ve xperia S
  • xperia l daha iyi değil mi ? işlemcisi yeni en azından
  • Xperia l onerırım bende

• xperia l dedikleri gibi ilerde kasma yapar mı ?
  • ileride her android mutlaka kasma yapar ama ne kadar ileri ve telefonuna bağlı birşey xperia l sizi en az 2 yıl götürür ama 2 yıldan sonra kasılmalar başlayacaktır.
  • sen xperia s dıyen arkadasa bakma xperia l daha performanslıdır. neden daha cok para verıp daha kotu telefon alasınızki?. xperia l kesinlikle
  • Lumia 820
  • peki teşekkür ederim yorumlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

sen xperia s dıyen arkadasa bakma xperia l daha performanslıdır. neden daha cok para verıp daha kotu telefon alasınızki?. xperia l kesinlikle

Xperıa L daha mantıklı..

• bende onu dedim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 18 Ağustos 2013; 2:11:22 >
  • Olsun bır elın nesı var ıkı elın sesı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.