Şimdi Ara

800 liraya İPhone 5c ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Teyzemden İPhone 6 alacağım kendi cihazı bana verebileceğini söyledi fakat kendisine cihaz alıcam telefonu whatsapp instagram gibi sadece sosyal medya ve kamera olarak kullanıyor telefonculardan garantili ve batarya durumunun iyi olması şartıyla çünkü gün içi çok yoğun kullanır 3G vs. 800 liraya 5c bulabilir miyim veya başka öneriniz var mı ? Swap 5 rahat bulabilirsem oda olabilir sanırım ama garantisi olmuyor. Android olur mu bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ithal yurtdışı kayıtlı tertemiz 2 el iPhone 5 buldum aldım 750 tl ye pilini de değiştirdi alırken gayet memnunum şuan 1 ay oldu 5 saat ekran kullanım süresi alıyorum sende ister 5 al ister 5s. 5s fiyatları 1000 tl aralığında garantili bulabilirsin ama eğer durumun yetmiyorsa 5 al 👍🏻

• Okadar para 2.el 5c ye verilmez.

• 900 tl ye 5s bulabilirsiniz ben geçen telefoncuya 800 e sattım kozmetik açıdan kötü durumdaydı ama sağlamdı telefon , uğraşmak istemedim birazda sizde bu tarz bişiyler bulabilirsiniz

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Ama teyzem çok beğeniyor özellikle pembe rengini baktım biraz 600 E dahi bulunuyor ama benim amacım pilinin hala iyi durumda olması ve az kullanılmış garantili olması bunun içinde 800 liradan aşşağı bulamam yada 1000 liraya 5s alırım bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackedhum

Ama teyzem çok beğeniyor özellikle pembe rengini baktım biraz 600 E dahi bulunuyor ama benim amacım pilinin hala iyi durumda olması ve az kullanılmış garantili olması bunun içinde 800 liradan aşşağı bulamam yada 1000 liraya 5s alırım bilemiyorum

800 lirayı cope atma. 900 tlye 5s bul bence. Yada kampanya kovala sıfır 5sler 1200-1300 civarına satılıyor geçen bimekste 1199 du.

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    900 liraya garantili temiz 5s bulunur mu ? Peki sıfırda bakabilirim 1.200

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackedhum

900 liraya garantili temiz 5s bulunur mu ? Peki sıfırda bakabilirim 1.200

Bulunur dostum. Hatta ben olsam 900 vericeğime 1200-1300 verip sıfır alırım. 300-400 lira az değil ama bence değer sıfır almaya.

• Ip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.