Şimdi Ara

800 Tl Bütçeye Telefon Önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksadan 800 e l aldık kardesime. sıddetle tavsıye ederım tam bi f /p telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Pismanda degilim telefonum muhtesem gerek ekran cozunurlugu hd olarak dizimag den dizi izleme alt yazilar bile super ;) gerek hd brazz.. Keyfi gerek kamerasi her seyi muhtesem

hd brazz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

quote:

Pismanda degilim telefonum muhtesem gerek ekran cozunurlugu hd olarak dizimag den dizi izleme alt yazilar bile super ;) gerek hd brazz.. Keyfi gerek kamerasi her seyi muhtesem

hd brazz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

quote:

quote:

hd brazz..

• quote:

Ve telefon siparişi verdim... 600 TL ye GM Discovery'i tercih ettim. 4 gb dahili hafızası az olduğu içinde bir kaliteli bir micro sd kart alıcam. Hadi hayırlısı. Herkese yorumlar için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanternyard

quote:

Ve telefon siparişi verdim... 600 TL ye GM Discovery'i tercih ettim. 4 gb dahili hafızası az olduğu içinde bir kaliteli bir micro sd kart alıcam. Hadi hayırlısı. Herkese yorumlar için teşekkür ederim.

bende alıcaktım bugün istanbul bilişime gittim 16 Gb Sandisk Android Ultra Class10 32TL Ye alıcaktım stokta kalmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

quote:

quote:

hd brazz..

• Yeni bişey buldum ingilizce metni kamerayla çekiyorum bana otomatik türkçeye çeviriyo google çeviri bide okuyo ama okuması pek akıcı değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 20 Eylül 2013; 19:41:30 >
  • Anladım , uygun fiyata böyle kaliteli gene bulursan buraya yaz da ben de alayım.
  • quote:

Anladım , uygun fiyata böyle kaliteli gene bulursan buraya yaz da ben de alayım.

ne bulursam anlamadım

• Hafıza kartından bahsediyorum yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanternyard -- 20 Eylül 2013; 19:46:10 >
  • Pazartesi bimeks ten alıcam 34 lira aynı kart

• Arkadaşlar Lumia 520 mi Discovery'mi ?

Discovery çok iyi telefon fakat bozulur falan korkusuyla tercihimi ondan yana kullanamıyorum. Garantisi ilgilenmiyor falan diyorlar. Ya da genel bir sorunu var mı ? Parça bulma sıkıntısı var mı ? Markadan dolayı diğer telefonlardan -'si nedir ? Lütfen aydınlatır mısınız ?
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Ben discovery derim. En önemli sebep de işletim sistemleri. Bence android windows phone den daha iyi. Ama şahsi fikrim.

Bide telefonun öyle kolay kolay da bozulacağını sanmıyorum.
  • quote:

Ben discovery derim. En önemli sebep de işletim sistemleri. Bence android windows phone den daha iyi. Ama şahsi fikrim.

Peki konuşurken vs sorunu var mı ? Veya 5-6 ay veya 1 sene sonra kasma problemi çıkar mı ? Lüks durumum yok çünkü seneden seneye telefon değiştiremem
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Üst mesajlarımdan anlayacağın gibi telefon henüz benim de elime geçmedi, sipariş verdim. Emir. M adlı arkadaş belki yardımcı olur bu konuda.
  • Gecmıs olsun,sahsı fıkrım

• Güzel seçimde bulunmuşsunuz. Pişman olmayacağınızı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Peki konuşurken vs sorunu var mı ? Veya 5-6 ay veya 1 sene sonra kasma problemi çıkar mı ? Lüks durumum yok çünkü seneden seneye telefon değiştiremem

6 gündür kullabiyorum verdigim para helal olsun ne kasma ne bisey temple run 2 de 2.5 milyon yaptim sarji fazla gitmiyor on numara %1 iken bile 20 dakka felan video izleyebiliyorum ekran koruyucuda taktim miss ..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.