Şimdi Ara

800 TL Elektro Gitar ve Amfi Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 800 tl civarına elektro gitar ve amfi almak istiyorum ilk elektro gitarım olacağı için cort marka düşünüyorum dinlediğim müzik tarzı pek kısıtlı değil led zeppelin'den sonra mahzuni şerif de dinleyebilen bir insanım ama genel olarak metal tonları sevdiğim için cort marka düşündüm önerilerinize açığım,eğer çok değecek bir öneri olursa maksimum 1000 tl'ye kadar esnetebilirim,iyi forumlar...

• Öncelikle merhaba, malum dolar kurundan dolayı başlangıç seviyesi gitarlar da uçuk rakamlara satılıyor artık.
    Ondan sebep ilk önerim ikinci el gitarlara bakman olacak yeni başlıyorsan sabit köprülü gitarlar tercih etmeni öneririm kullanım kolaylığı açısından.
    Sıfır almayı düşünüyorsan şu an en iyi fiyat performans gitarı olan Sx Telecaster modelini öneririm. Amfi konusunda bir şey diyemeyeceğim o rakamlara sıfır gitar alırsan pek amfiyi sığdıramazsın sepetine ancak ikinci el düşünürsen hem gitar hem sana yetecek küçük bir amfi alabilirsin o rakamlara.
  • hocam 800-1000 arasına 0 amfi+elektro kapatmak şu kurlarla çok zor. eğer illa sıfır olsun diyorsanız sx'in elektrolarına bakın. amfi olarak blackstar'ın ucuz modellerine bakabilirsiniz. eğer 2.el alırım diyorsanız cort x1,x2 bakabilirsiniz. enstrüman alışverişimi do-re.com'dan yaparım, sx marka elektro bakıyordum ben de. fiyatı 600'lerde dolaşırken kurun ani yükseldiği dönemde 700'lere çıktı. şimdi ise 800 civarında dolaşıyor. kurdaki bu artış müzik piyasasını acaip etkiledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.