Şimdi Ara

1000TL klavye önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Max 1000 TL bütçe var klavye önerisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brt200 -- 16 Ocak 2025; 17:44:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• vakti zamanında redragon shiva k512 membran klavye almıştım o zamanlar 590tl civarında bir fiyatı vardı.şu an piyasa uçtu amaç oyun içinse corsair yada steelseries öneririm fakat biraz bürçeyi yoran markalar.eğer ders çalışmak,office 365 vs. için falan klavye düşünüyorsanız logitech markasının uygun fiyatlı olanları işinizi fazlasıyla görür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mervecrrx kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun için istiyorum şimdiki klavyem çok eski bir ofis klavyesi 3 tuşa birden basamiyorum bile pubg CS lol falan oynuyorum kafamda redragon 617 veya 552 var bunları önerirmisiniz bu bütçede

• Brt200 B kullanıcısına yanıt
    617 söylediğiniz bütçe için uygun olur. açıkçası bu birazda sizin isteklerinize bağlı bu klavyelerde ekstra makro tuşlar bulunmuyor num pad de mevcut değil sizin için kompakt minimal sesi fazla rahatsız etmesin diyorsanız alınabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mervecrrx kullanıcısına yanıt
    Ya hem çok daktilo gibi olsun istemiyorum büyük mekanik kalvye kullandım yeğenimden bı acayip geldi çok hoşuma gitmedi dedim belki bunun kullanımı daha rahattır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 TL ye klavye önerisi
    3 yıl önce açıldı
    %60-65 klavye önerisi
    geçen yıl açıldı
    1500 TL mouse öneri
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.