Şimdi Ara

800 tl ye kadar oyun bilgisayarı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah sagolasin dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar alınmıştır hepinize teşekkür ederim dostlar.

• sivri13 kullanıcısına yanıt
    sistemde sorun çıkmazsa benimle, sorun çıkarsa Murat'la paylaş.
  • Şakamısın

• quote:

Orijinalden alıntı: sacid1987

Intel Pentium G2030 3.0Ghz 1155Pin 3Mb Box 106 tl

H61M-D Intel H61 Soket 1155 DDR3 1333MHz VGA Anakart 124 tl

HD7770 GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı 269 tl

4GB DDR3 1333MHz CL9 PC Ram 103 tl

CMP-350 500W MidT ATX SİYAH KASA 159 tl

toplam 761 yapıyor hdd yi ikinci el bak derim

(ikinci el sata 3 usb 3 anakart istersen pm ye gel)

ben hd 7750 ile yüksek ayarda oynadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Şakamısın

hayırdır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırdır mı 800tlikpcye ses kartı önerip 150 liralık dandik kart önermişşin insanları yanlış bilgi ile şaşırmayalım

• tavsiyem anakarttan kısıp sonuc olarak oc yapmayacak. x8 toplamanız ekran kartına yuklenmeniz. 150 liralık asus m5a78 di galiba yeterli olur tahminimce.
  • o dandik dediğin kart son oyunları mediumda oynatıyor sen rahat ol ve 800 tllik pcde ultrada oynayacak hali yokya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghostu 7770 mediumda zor oynatır kafan iyimi senin o kartla lolu bile fullde oynayaman

• Dostlar pc yi toparladik kimsenin bilgisinden suphem yok bu yuzden tartismaniza da lüzum yok herkese katkısından dolayı minnettarım. Gelelim ne yaptık ne aldık anlatmaya.

800 TL ile başladık ama biraz bu sınırı astım neyse can sağlığı olsun.Sistem Ankara Sogutozu vatan bilgisayardan alınmıştır.Ancak biraz sorunlu oldu bu süreç şöyle ki PC yi bugün alıp eve geldiğimde hemen işletim sistemini yüklemeye koyuldum ama PC bir türlü asus biosundan çıkmıyordu. Daha önce hiç yalin bios ile karşılaşmadigimdan olsa gerek afalladim boot aradım buldum ama boot kısmında ne harddisk görünüyordu ne de optik okuyucu.Vatan bilgisayar'ın HDD yi veya optik okuyucu takmamış olma ihtimali aklıma bile gelmedi ve direk vatan bilgisayarı aradım.Yetkiliye bağlandıktan sonra sorunu anlattım bana yazılımı lisanslı mi yoksa lisanssiz mi yükleneceğimi sordu ne alaka deyince desteği ona göre veriyoruz dedi. Kendilerimi ilgilendiren bir konu olmadığını Microsoft u veya BTA yı aramadığımı belirtince konuya döndü ve tariflerim ardından HDD ve optik okuyucunun takilmadigini söyledi. Nasıl oluyor kontrol ettiniz mi diye defalarca sordum size dedim ama bahanelerle olayı kapatmaya çalıştı. Pc yi getirmeniz lazim deyince ya siz gelin ya da telefondan destek verin halledeyim dedim ve telefon desteği ile (destek dediysem o da yalandan) sorunu hallettim.Ayrıca bu konu hakkında şikayetimi Söğütözüne ilettim yarin merkeze de iletecegim. Ayrıca power kablosu da unutulmuş beyefendiler onu da self yapalım gelin alın deyince verdiğim tepki üzerine kargo ile ileteceklerini söylediler...

Neyse olan oldu süreci bilginiz olsun diye aktarmak istedim. Pc şu anda windows 8.1 pro x64 yüklü yeğenin beğenisine sunulmayı bekliyor.

Detaylı sistem özellikleri ve fiyatlarını faturadan aynen yazıyorum:

AMD FX X6 6300 soket AMD 3,5 ghz 14 MB cache 249tl

Kingston 4gb Hyperx genesis Ddr3 1600 MHz PC RAM
    96,69 tl

Asus GTX650ti Boost DirectCU2 o.c. gddr5 2gb 192 bit nvidia gforce dx 11.1 ekran kartı
    334.69 tl

WD 3.5" 500gb caviar green SATA 3.0 64 MB cache HDD
    113,05 tl

Asus drw24fist dL sata DVD yazıcı
    59,58 tl

Asus M6A97 LE F 2.0 AMD 970/SB950 Am3+ ddr3 2133 MHz (o.c) SATA USB 3.0 anakart
    179,99 tl

Frisby FC-G800B 500w midt ATX siyah kasa
    135,36 tl

Philips 19,5" 203V5LSB26/62 geniş ekran led monitör
    197,84 tl

Frisby BK-G34QU q türkçe gaming klavye
    11,16 tl

Frisby FM-G3200K gaming mause
    17,85 tl

Addison 143 mausepad kırmızı
    2,98 tl

Snopy SN-791 Kulaklık
    22.31 tl

Asus PCE-N10 150MBPS kablosuz pci-e kartı
    28.26 tl

Toplam : 1.440,65 tl
    KDV. : 258.32 tl
    Gnl Top: 1698.97 tl
    $ : 2.125

Bu arada mecburiyetten pci karti aldım pc yi teslim edeceğim kişilerin modemi pcye getiremeyeceklerini biliyorum.Önerilerde olan powercolor kartların sadece teşhiri kaldığı için almadım. Ayrıca görevli personel ana kartın MSI yerine bu olmasını ısrarla anlattı işlemcinin güncellemesi gelmiş ve bu kart ona destek vermiş ve garantisi 3 yılmış. 20 tl farkla msi yerine bunu aldım.
    Klavyeler de birkaç TL farkla oyuncu olsun dedim.Asus ve fisby ağırlıklı bir sistem oldu.Yalniz kasanın önündeki fan inanılmaz bir ses yapıyor onu bi ara degistiririz artik.

Teste gelecek olursak Windows derecelendirmesinden 7/9 üzerinden 5.9 en düşük RAM ve HDD aldı ,ekran karti 6.9,işlemci ise 7.3 aldi.

Umarım basarili bir sistem toplayabilmisimdir.Tekrar hepinize içtenlikle teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivri13 -- 5 Mayıs 2014; 1:29:34 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.