Bildirim
***800 watt jackson araba amfisi sorunu***
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
B+ ve remote uçlarına yani ikisinede elektrik verilecek gnd olanada şase verilecek -
hay allah razı olsun ne muradın avrsa versın ebn tek remoteye verıyodum neden ses cıkmıyor dıyorum:D -
B+ amfinin +12 volt besleme ucudur.kalın bır kabloyla baglaman lazım bu hattı tabi gnd yi de öyle yap.remote amfinin tetikleme ucudur amfinin açılıp kapanması sağlanır bu uçla.Standby gibi. remote kablosunu ince kullanabilirsin çünkü çok küçük bir akım çeker. B+ dan bi kablo al anahtara ver anahtardan da remoteye ver, böylece amfini anahtarla açıp kapayabilesin. -
quote:
Orjinalden alıntı: genç_savasci
arkadaslar jackson araba amfim var disckmandan celıcagım araba teyıbı yok ama amfide herseyı bagladım hopaloorlerden ses cıkmıyor neden acaba bir GND var şase o ama B+ ve REMOTE de var romate de elektrık verınce yanı B+ ya da mı aynı anda vercem napcam yardım lütfenn
bende aynı sıstem yapmıstım...dıskman den dınlıyordum. aku falan bıterse dıe amfının ıkı artı ucuna bı anahtar bagla. Dınleyecegın zman anahtardan acar amfıye guc verırsın.... -
kardesler akuye bagladım yer mandallı yanı bır nevı anahtar ama sunu anlayamadım bakım B+ yı verım akuden ordan B+ nerdım uctan hemen yana bir kablo gecsem de olur dımıı? -
evet tam o şekilde -
çok tessekur ederim arkadaslar. cok ama cok tessekurler . ALLAH razı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X