Şimdi Ara

800 Ytl ye Lcd monitör+Cpu+Anakart+Ram+Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde internet, basit office uygulamaları ve çok extrem olmamak üzere bazı oyunlar için bir sistem toplamak istiyorum. Sabit disk ve optik sürücü mevcut.

Lcd monitörü iyi bir şey almak istiyorum zira ilerde onu değiştirmek icap etmesin.

800 ytl kadar bütçem var. Bu fiyatı şöyle 10-12 taksitle ödeyebilirsem süper olacak.

Ben şöyle bir şey çıkardım bilmem sizler ne dersiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.

Samsung 932B 19" LCD Monitör Siyah 5ms Dvi 286$
    AMD Athlon 64 X2 4000+ (2.1 GHz) 940pin-D.Core 77$
    BIOSTAR TA690G DDR2 800MHz S+V+GLAN+HDMI+16X 940pi 79,90$
    Kingston 1 GB 667 MHz DDR2 RAM CL5 29$*2 = 58$
    Asus TA-9A1 350W ATX Kasa (Siyah) 62$

Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar...

• Sisteminin neredeyse aynısını (yalnızca ramler twinmoss) uzun araştırmalardan sonra yeni topladım ve keyifle kullanmaktayım. Başarısı da umduğumun çok üzerinde.

Bence sen işi bitirmişsin zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amcebey

Sisteminin neredeyse aynısını (yalnızca ramler twinmoss) uzun araştırmalardan sonra yeni topladım ve keyifle kullanmaktayım. Başarısı da umduğumun çok üzerinde.

Bence sen işi bitirmişsin zaten.

Aslına bakarsan merak ettiğim bir kaç konu yok değil

1- Ekran kartının performansı yeterli mi mesela sen oyunlardan neleri oynayabiliyorsun

2- Kasanın powerı şu an yeterli gelebilir ama güç kaynağını ilerde değiştirmek istesem mesela FSP BlueStromII 500W 24 Pin Güç Kaynağı takmak istesem sorun yaşarmıyım
  • *Üst düzey oyunları bile (düşük düzeyde) oynayabilirsin. Gerisinde zaten sorun yok.

*Inventus şu anda bile isteyene o kasaya o güç kaynağını takarak satmakta. Orada da sorun yok.

Rastgele.
  • Saol dostum aklımdaki soru işaretlerini kaldırmış oldun.

Şimdi tek iş siparişi vermek. Yalnız kredi kartıyla alacağımdan şu hesap kesim tarihim bi geçsin. Önümüzdeki hafta siparişi vermiş olurum artık. Yardımların için teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencomurat

Saol dostum aklımdaki soru işaretlerini kaldırmış oldun.

Şimdi tek iş siparişi vermek. Yalnız kredi kartıyla alacağımdan şu hesap kesim tarihim bi geçsin. Önümüzdeki hafta siparişi vermiş olurum artık. Yardımların için teşekkür ederim.

ASUS TA-951 FSP BLUESTORM II 500W Sessiz ATX/Micro ATX; 4xUSB, 1xFan, IEEE; PCI-E 2adet 6pin; Kutulu; Gümüş & Siyah 114.99USD + KDV = 163.71YTL

ben inventusdan böyle bi istekte bulunmuştum böyle monte edip sana verebiliyorlar istersen böyle al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Chivo -- 13 Kasım 2007; 18:59:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.