Şimdi Ara

8000 TL En Uygun Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Photoshop ve Illustrator programlarını rahatça kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Bütçem 8000 tl'ye kadar.

Bu programlar için hangi donanımların iyi olması gerektiğini pek bilmiyorum.

Tüm önerilere açığım.

• Sık sık seyahat eden bir insan değilseniz laptop kesinlikle önermem
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Masaüstü is yerimde var hocam. Laptop almam gerekiyor. Neden önermiyorsunuz
  • Johnny Knoxville. kullanıcısına yanıt
    8000 bin TL ye 1050ti li laptop almaktansa ortalama rtx2060 li sistem dizmek daha mantıklı hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 20 Şubat 2020; 15:45:40 >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ama dediğim gibi masaüstü pc var. Seyahetler de iş dışında olması için laptop gerekiyor.

Şunu önerebilirim bir bakın isterseniz hocam

• biraz sabretsen amd notebook ryzen 4000 serilerini çıkardığında notebook piyasası çok karışacak.

sabredemessen
    urun.n11.com
    Asus Rog Ga502du-al025 Amd Ryzen 7 3750h 16gb 512gb Ssd Gtx1660ti - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-rog-ga502du-al025-amd-ryzen-7-3750h-16gb-512gb-ssd-gtx1660ti-P391416647

stokta kalan son ürün haberin olsun.

• 7600 e düşüyor arada... haftada 2 3 defa dusuyor denk gelıyorum yanı. arkadasıma aldık memnun.
    ips ekran ve 120 hz
    sogutması muazzam.
    orta ust bır hoparlor
    kullanımı zevklı bır klavye.
    güçlü bir işlemci ve ekran kartı.

ekran kartından kısıp almak ıstersenız daha uyguna 6400 lerde suan 6200 cıvarına dusuyor buda..
    Teknoloji

buda 4400 lere felan ınıyor. uyguna ısınızı gorebılecek bır laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 20 Şubat 2020; 16:15:42 >

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Ryzen seçmenizin bir sebebi var mı ? İntel i7 9750 den iyi midir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Knoxville.

Ryzen seçmenizin bir sebebi var mı ? İntel i7 9750 den iyi midir
    o fiyata ryzene bulasmayın aman :)
    ryzen 7 i5 9300 h ayarında bir işlemci
    i7 9750 den iyi değil ama fiyatları baya güzel. birde ryzenlı laptopların genellikle yan donanımı fiyatına göre güçlü oluyor.
    Notebookcheck
    Asus ROG Zephyrus G GA502DU (Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti Max-Q) Laptop Review
    https://www.notebookcheck.net/Asus-ROG-Zephyrus-G-GA502DU-Ryzen-7-3750H-GTX-1660-Ti-Max-Q-Laptop-Review.421577.0.html

önerdiğim notebookun ayrıntılı incelemesi.

o cihazın 9750h karşılığı denebilecek şu model var ama bütçeni epey aşıyor. bütçen yeterse buna yönel derim oda ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 20 Şubat 2020; 16:24:33 >

• öneriler için teşekkür ederim. Peki kullanacağım programlar için hangi donanımın iyi olmasına dikkat etmeliyim.

• Bende inceledim en yakın bu pc gibi duruyor. Ama bukadar para vermeye değer mi kullanacagım programlar için
    Oyunda oynuyorum dersen değer bence.
  • bekle. ryzen 4000 serisi bütün metriklerde piyasayı tokatlıyor. az bir bekleme ile çok daha uzun süre kullanabileceğin bir laptoba sahip olursun
  • 8 bine laptop he, zenginleri seviyorum vallahi :)

MSI al şeklin olsun 8 bini veren 2 bin daha verir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.