Şimdi Ara

80000e kadar genç arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 80000'e kadar 2. el alabileceğim dikkat çekici aynı zamanda performanslı bir araç arıyorum. Elimde yaklaşık 2 yıldır kullandığım 2006 model 1.5 crdi-vgt motorlu accent era var ve bugüne kadar bundan daha performanslı araç kullanmadım:) Aklımda şimdilik bmw 1.16i (2012 sonrası) ve mercedes a180 var. Mercedes için sanırım bütçemi biraz daha zorlamam gerekecek. Ama bmw aklıma daha fazla yatıyor.

Sizin de düşüncelerinizi almak istedim. Sizce 28 yaşında bekar biri için uygun arabalar mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfaruk_02 -- 9 Ağustos 2015; 17:20:45 >

• Bmw e92. O butce ile en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. İlanları inceledim 2010 altı pek düşünmüyorum. Bu arabalarda gaza basmamak için kendini frenlemek lazım. Ama aklımın köşesinde bir bulunsun.
  • Malum siteden baktım da elimdeki bütçeyi biraz daha aşmam gerekecek. Bir de satmak istediğimde elimde kalmasından korkarım. Çabuk elimden çıkarabilir miyim acaba?
  • Mercedes a180 ile bmw 1.16 karşılaştırılamaz bile. Eğer mercedes düşünüyorsanız a180 çok rahat bir araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 9 Ağustos 2015; 22:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfaruk_02

Malum siteden baktım da elimdeki bütçeyi biraz daha aşmam gerekecek. Bir de satmak istediğimde elimde kalmasından korkarım. Çabuk elimden çıkarabilir miyim acaba?

e92 gibi bir aracın elde kalma ihtimali yok hocam. ama piyasasından 10-15.000 yukarıda isterseniz tabiki satılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Mercedes a180 ile bmw 1.16 karşılaştırılamaz bile. Eğer mercedes düşünüyorsanız a180 çok rahat bir araba.

1 serisi her zaman daha iyi bir araçtır.Son olarak a serisi ile en basitinden bravo bile karşılaştırılır çünkü aynı segment araçlar AMA SADECE KARŞILAŞTIRILIR.Yani aynı segmentteki dacia ile porsche bile karşılaştırılır dediğim gibi sadece karşılaştırılır.Biraz saçma gibi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.