Şimdi Ara

80020148 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80020148 hatası alıyorum psp 3000 de prince of persiya oyununda çözmü nedir?

• Versiyon eski güncellemen gerek.
  • psp 3000 5.03 gen c daha yukarsı yok zate
  • Bu hata versiyon eski anlamına geliyor. Demek ki o versiyon da çalışmıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impala_vs_Tiger

Bu hata versiyon eski anlamına geliyor. Demek ki o versiyon da çalışmıyor oyun.

offffffbeklicez o zmn
  • 5.50prometheus var benim bildiğim en son.buna yükselt çalışır ben o oyunu m33-6da oynadım çalıştırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

5.50prometheus var benim bildiğim en son.buna yükselt çalışır ben o oyunu m33-6da oynadım çalıştırdı

hocam senin dediğin 1000 ve 2000 model psp'lerde sorunsuz çalışmaktadır. benimki 300x psp...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    stop 0x0000005c hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atmaxplorer diye bi site var ingilizcen varsa bi bak istersen oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

80020148 hatası alıyorum psp 3000 de prince of persiya oyununda çözmü nedir?

ekte gönderdiğim dosyayı rar dan çıkart ve çıkan klasörleri hafıza kartının içine at
    prince of persia plugin ister çalışmak için
    http://www.4shared.com/file/u-mfPHKv/prince_of_persia.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: brboros

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

80020148 hatası alıyorum psp 3000 de prince of persiya oyununda çözmü nedir?

ekte gönderdiğim dosyayı rar dan çıkart ve çıkan klasörleri hafıza kartının içine at
    prince of persia plugin ister çalışmak için
    http://www.4shared.com/file/u-mfPHKv/prince_of_persia.html

hafıza kartındaki hangi dosyaya atcam?

• ana dizine at herhangi bir dosya içine değil
  • quote:

ana dizine at herhangi bir dosya içine değil

olmadı ki biraz daha ayrıntılı anlat
  • KHBBS ve seplugins isimli ik dosya olacak onları direk olarak psp'ni bilgisayara bağladığında karşına çıkan yere atacaksın. Daha önceden seplugins ismli dosya olabilir değiştir olarak onayla. ben şu an bu şekilde oynuyorum
    Prince of Persia The Forgotten Sands bendeki oyun sendekide bumu yoksa başka bir serisimi
  • Aynı hata bendede var Hem Prince Of Persia da Hemde Metal Gear Solid Peace Walker da . Sistem aynı arkadaşın ki gibi 3004 v5.03 gen c full
  • Birde oyun FIXED versiyon mu o önemli? yoksa zaten açmaz o sürümde.
  • quote:

KHBBS ve seplugins isimli ik dosya olacak onları direk olarak psp'ni bilgisayara bağladığında karşına çıkan yere atacaksın. Daha önceden seplugins ismli dosya olabilir değiştir olarak onayla. ben şu an bu şekilde oynuyorum
    Prince of Persia The Forgotten Sands bendeki oyun sendekide bumu yoksa başka bir serisimi

dediğini yaptım olmadı işte zaten anadizinde plug ile ilgili bi klasör yok bu ilk olcak
  • Arkadaşlar 5.03 Gen-C benimkide ve aynı hatayı alıyorum.Kingdom Heart Birth By Sleep'de yardım lütfen
  • en son 5.50 gen d prometheus var.guncelleyip dene istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

en son 5.50 gen d prometheus var.guncelleyip dene istersen

Cevap için saol.Güncellemeyi anlatan bir kaynak var mı ? Hiç bilgim yok PSP ile ilgili
  • ingilizcen varsa biraz atmaxplorer da anlatılıyor 5.50 gen d yi nasıl yukleyecegin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.