KHBBS ve seplugins isimli ik dosya olacak onları direk olarak psp'ni bilgisayara bağladığında karşına çıkan yere atacaksın. Daha önceden seplugins ismli dosya olabilir değiştir olarak onayla. ben şu an bu şekilde oynuyorum Prince of Persia The Forgotten Sands bendeki oyun sendekide bumu yoksa başka bir serisimi
Aynı hata bendede var Hem Prince Of Persia da Hemde Metal Gear Solid Peace Walker da . Sistem aynı arkadaşın ki gibi 3004 v5.03 gen c full
Birde oyun FIXED versiyon mu o önemli? yoksa zaten açmaz o sürümde.
quote:
Orijinalden alıntı: brboros
KHBBS ve seplugins isimli ik dosya olacak onları direk olarak psp'ni bilgisayara bağladığında karşına çıkan yere atacaksın. Daha önceden seplugins ismli dosya olabilir değiştir olarak onayla. ben şu an bu şekilde oynuyorum Prince of Persia The Forgotten Sands bendeki oyun sendekide bumu yoksa başka bir serisimi
dediğini yaptım olmadı işte zaten anadizinde plug ile ilgili bi klasör yok bu ilk olcak
Arkadaşlar 5.03 Gen-C benimkide ve aynı hatayı alıyorum.Kingdom Heart Birth By Sleep'de yardım lütfen
en son 5.50 gen d prometheus var.guncelleyip dene istersen
quote:
Orijinalden alıntı: xhellfirex
en son 5.50 gen d prometheus var.guncelleyip dene istersen
Cevap için saol.Güncellemeyi anlatan bir kaynak var mı ? Hiç bilgim yok PSP ile ilgili
ingilizcen varsa biraz atmaxplorer da anlatılıyor 5.50 gen d yi nasıl yukleyecegin.