Şimdi Ara

80024148 hata kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben normalde pspmde bütüm oyunları oynayabiliyodum.versiyon:4.01 m33-2.ama nhl 07yi yükledim ve oyunu açarken the game could not be started(80020148) yazısı çıktı napabilirim

• psp yi açarken R tuşunu basılı tut recovery menusune gir oradan Configuration bölümüne gir ve şu ayarı yap

UMD Mode:Sony NP9660 - NO UMD-

sonra tekrar oyunu açmayı dene yine hata verirse firmware versiyonunu yükselt.
  • Aynen

quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

psp yi açarken R tuşunu basılı tut recovery menusune gir oradan Configuration bölümüne gir ve şu ayarı yap

UMD Mode:Sony NP9660 - NO UMD-

sonra tekrar oyunu açmayı dene yine hata verirse firmware versiyonunu yükselt.
  • recovery ayarını daha önce yapmıştım zaten düzelmedi.firmware versiyonu dediğiniz benim 4.01 m33-2 olan mı.bi de bu her oyunda olmaya başladı.eskiden 2009 oyunlarını bile atabiliyodum ama artık 2007 bile atılmıyo??
  • abi siz nerden çıktınız böle aynı sorun bende de vardı tam dek geldiniz uyguladım oldu herkese teşşekür ederim....
  • iyi de bnmki olmadı napabilirim bilen yok muuu
  • bir de şunu dene
    yine Recovery menusünden:
    Advanced ->Format flash1 and reset settings

Psp arayüzü(XMB)nden yaptığın ayarlar sıfırlanıp sistem yeniden başlayacak.
  • ya yine olmadı offf :-(
  • kullandığın eklenti (prx) dosyaları varsa Recovery menüsünden bunların çalışmasını engelle ve yine çalışmazsa şunu da yap:
    Configuration->Game Folder Homebrew (Currently: 4.xx Kernel)

Bu da çözmediyse firmware i 5.00-m33-6 ya yükselt yapılabilecek başka birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.