arkadaşlar merhaba ben normalde pspmde bütüm oyunları oynayabiliyodum.versiyon:4.01 m33-2.ama nhl 07yi yükledim ve oyunu açarken the game could not be started(80020148) yazısı çıktı napabilirim
psp yi açarken R tuşunu basılı tut recovery menusune gir oradan Configuration bölümüne gir ve şu ayarı yap
UMD Mode:Sony NP9660 - NO UMD-
sonra tekrar oyunu açmayı dene yine hata verirse firmware versiyonunu yükselt.
Aynen
quote:
Orjinalden alıntı: wzzik
psp yi açarken R tuşunu basılı tut recovery menusune gir oradan Configuration bölümüne gir ve şu ayarı yap
UMD Mode:Sony NP9660 - NO UMD-
sonra tekrar oyunu açmayı dene yine hata verirse firmware versiyonunu yükselt.
recovery ayarını daha önce yapmıştım zaten düzelmedi.firmware versiyonu dediğiniz benim 4.01 m33-2 olan mı.bi de bu her oyunda olmaya başladı.eskiden 2009 oyunlarını bile atabiliyodum ama artık 2007 bile atılmıyo??
abi siz nerden çıktınız böle aynı sorun bende de vardı tam dek geldiniz uyguladım oldu herkese teşşekür ederim....
iyi de bnmki olmadı napabilirim bilen yok muuu
bir de şunu dene yine Recovery menusünden: Advanced ->Format flash1 and reset settings
Psp arayüzü(XMB)nden yaptığın ayarlar sıfırlanıp sistem yeniden başlayacak.
ya yine olmadı offf :-(
kullandığın eklenti (prx) dosyaları varsa Recovery menüsünden bunların çalışmasını engelle ve yine çalışmazsa şunu da yap: Configuration->Game Folder Homebrew (Currently: 4.xx Kernel)
Bu da çözmediyse firmware i 5.00-m33-6 ya yükselt yapılabilecek başka birşey yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme