Şimdi Ara

80048820 msn messenger hata kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn messenger da 80048820 hata kodu nedir.nasıl çözülür bir bilen varmı...sistem saatim doğru..

• arkadaşım bilgisayarın tarihini 2006 ya al birde google da o kodu arattır kesin çıkar bişeyler
  • bende de çıktı da bende messenger hizmeti nasılsa devre dışı bırakılmıştı.aktif ettim düzeldi.
  • bilgisayara format bile attım olmadı msn7.0 yükledim ve sorunsuz kullanıyorum
  • Msn 7.0 ile bende sorunu çözmüştüm..
  • Yaww beyler formata ne gerek var ki.
    1)3 gündür benimde bozuktu ve şimdi süper çalışıo
    2)windows messanger da çalışıo messanger 7.5 sorun lu iken

Son olarak her şeyde format atmayın bence messsanger sorunu herkesde vardı ve düzeldi artık
  • yaa beyler benim msn de hala problem var ve 7.0 dada artık mesajlarım karşı tarafa iletilemiyo nasıl cozcem bu olayı yaa

ne acık firewall kaldı nede saatim yanlış

artık kafayı yicem bi yardım yaaaa please

kimse konuşmaz oldu bu sorundan dolayı yaa kimseyede anlatamıyom derdimi
  • Arkadaşlar bu hata sistem saatiyle ilgili sistem saatini göncellerseniz sorun falan kalmıyor benim de başıma gelmişti ordan biliyorum.
  • arkadaşım burada anlatılan şeyleri denediysen ve yine de sorunun çözülmediyse şu sıra hatlarda sorun var az çok biliyorsundur , ondan kaynaklanıyordur , bir süre sonra düzelir , aynı sorunları bizde yaşıyoruz.

yine de sorıun hatlardan değil diyorsan bağlanamadığın zaman sorun gidere git , oradan bak sorun nereden kaynaklanıyor , olmadı msn versiyon değiştir , sistem tarihini kontrol et , yine olmadı msnin verdiği hatayı burada açık olarak bizimle paylaş ki daha yaratıcı öneriler sunalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.