Şimdi Ara

80072efd???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar msn'ye açmak istediğimde 80072efd adlı bir hata çıkıyor,nette arattım bu nedir diye ancak ingilizce olduğundan tam anlamıyla anlayamadın ne nasıl çözüleceğini,yardımcı olursanız sevinirim...

• Bende de aynı sorun var araştırdım şöyle diyor:

Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
    İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
    Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.

*-*-*-*-*-*-*

En sonunda da kapatıp açın düzelir belki demişler.

Ya öküzler, internet bağlantısı var ki bir msn'i açmaya uğraşıyoruz. Biz sen gibi salak amerikalı mıyız?

Bİrşeyler var ve MSN bağlantıyı görmüyor. Bİlmiyorum neden. Internette sorun yok surf olayı süper ama bu böyle maalesef. Ben de çözemedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.