Şimdi Ara

800dolara(kdv dahil) dell 510m aldım..yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldım..bu dizüstü bu fiyata iyimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 24 Kasım 2005, 12:34:13 >

• Intel® Centrino™ Mobil teknolojisi
    Intel® Pentium® M 1.6GHz işlemci, 2MB L2 cache
    Intel® Pro Wireless adaptör
    Microsoft® Windows® XP Professional SP2 Türkçe
    15" XGA TFT renkli LCD ekran, 1024×768 çözünürlük
    512MB 333MHz DDR bellek
    40GB 5400rpm sabit disk
    Intel® Extreme Graphics paylaşımlı 64MB 3D AGP VGA
    DVD/CD-RW combo sürücü
    MS Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    56K faks-modem, 10/100Mbps LAN, 802.11b kablosuz LAN
    S-Video, IEEE1394, kızılötesi, seri port ve 2 adet USB 2.0
    Türkçe Q klavye, touchpad mouse
    Li-Ion pil
    2.66 kg
    2 yıl garanti

özellikleri bu olan aletse ve 2. el değilse çok ucuza almışsın valla hatta bedava. nerden aldın bu arada?
  • evet bu...bimeks ten, indirim varmış(diyorum benim nickle bi arkadaş sordu o aldı yani)dediğin özellikler kinston ram+çanta+norton 2005 lisanslı bikaç yazılım daha var , tam inceleyemedim ama..tek takıldığım nokta tazeleme 60 hz gösteriyor bu bana biraz düşük gibi geldi...bunun dışında bilgisayar hoşuma gitti durum olsa bende almayı düşünürdüm..unutmadan adanadan alınmış bilgisayar...alet sıfır yani bütün bu koruma plastikleri falan cd sürücüleri ne bilim akla gelen ne varsa tam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 24 Kasım 2005, 12:31:58 >
  • LCD montörlerde tazeleme oranı önemli değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya
    LCD montörlerde tazeleme oranı önemli değil..

neden peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya
    LCD montörlerde tazeleme oranı önemli değil..

neden peki?

60 Hz çalışan LCD montiorun yanına 60 Hz çalışan CRT koy. Farkı anlarsın
  • bimekste bu alet 999dolar+kdv.....
    sen nasil aldin o fiyata.....
  • hocam mükemmel gerçekten.herkes doğan parası verip mercedes almak istiyor ama yok öyle.

fiyata göre makina harika hemde dell.ben 750 dolara 2 yıllık laptopumu sattım.kazıkta değildi piyasası oydu.ama senin makinan benim sattığıma göre harika harbiden.

güle güle kullan çok iyi iş yapmışsın
  • tşk.ler...@nucleart arkadaşın şansı işte..@souza1907 bimekste yanılmıyorsam anlık indirim olmuş arkadaşın abisi de o an ordaymış ve bilgisayarı hemen almış..dünde bana getirdi nasıl diye bende sizlere sordum nasıl diyebende fiyatına göre çok iyi demiştim yanılmamışım...sadece tazelemesi az diye düşünmüştüm @esarikaya arkadaşımız da tazelemenin önemli olmadığını söylüyor lcd de(ama niye önemli değil bilmiyorum o ayrı)...adana bimeksten alındı dizüstü...(özellikle sordum kdv dahilmi diye dahil dedi ...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 25 Kasım 2005, 1:32:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.