Alo diyince kadın etkilendi, sesinden.. Nutku tutuldu konuşamadı.
Olay budur.
Tekrar ararlar, merak etme , o numarayı aradığnda ne için aradıklarını sölüyorlar, tekrar ararlar mutlaka
beni az önce aradılar 0 532 757 02 22 den....
quote:
Orjinalden alıntı: Warrıor Sako
quote:
Orjinalden alıntı: XaPoX
quote:
Orjinalden alıntı: xfurix
Benide aramıştı o abla yeni faturalı hat alınca hediyemiz var falan dedi heyecanlanmıştım bi an sonra hediyeyi açıkladı tamı tamınaa 5 dakika Turkcell içi ücretsiz konuşmaymış Allah razı olsun dyip kapatmıştım
cok fazla bedava dakika vermiş canım
beni de aradılar korktum bende arkadaşlık hizmetleri falandır diye düşündüm ve meşgule düşürdüm
şu 5dk ücretsiz konuşma veriyoruz yalanına kanmayın derim. kuzenimin 2 hattını ve benim hattımı aradılar 5dk veriyoz dediler ama konuştuk güncel tutar arttı zaten ücretsiz kullanımda da görünmüyor. aslında şikayet etmek lazım bunları.
8053230 telefon numarası Türkcell e ait bir numara değilmiş. Az önce Türkcell müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bana soracak olursanız kişisel bilgilerinizi vermeyin....
bugün benide aradılar diğercep kampanyası hakkınd bilgi verdiler. ben zaten bildiğim içn direk kapadım.
Bilgi için ya da güncelleme için aramışlardır, tekrar arıyorlar merak etmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Rapator
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20
5 dakika ücretsiz konuşma süresi verecekler, önemli bir şey değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
Benide az önce 8053211 aradı...Yeni faturalı hat aldımışsınız, bazı bilgilerinizi doğrulamamız gerekiyor müsaitmisiniz dedi...Bende müsaitim dedim ve oda ardından görüşmenin sonunda size ufak bir hediyemizde olucak dedi...Bende teşekkür ettim, bayan tam konuşmaya başladı kak kuk derken hat kesildi...İlahi turkcell...
kaçırdım ya tüh...acaba çaldırıp kapatsam geri ararmı?...
bilader koptum beaa
puhahaha
quote:
Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~
quote:
Orjinalden alıntı: xfurix
Benide aramıştı o abla yeni faturalı hat alınca hediyemiz var falan dedi heyecanlanmıştım bi an sonra hediyeyi açıkladı tamı tamınaa 5 dakika Turkcell içi ücretsiz konuşmaymış Allah razı olsun dyip kapatmıştım
bende arandım az önce, 2 kere çaldı ve açınca tık yok.
eğer banada 5 dk derlerse ben onlara hediye ederim 5 dk yı
e hep paket alıp bi ton para ödüyoruz, eğer 5 dk derse banada valla söylerim ben :D
quote:
Orijinalden alıntı: 0nur*
Alo diyince kadın etkilendi, sesinden.. Nutku tutuldu konuşamadı.
Olay budur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme