< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
807 ŞUKU GELİRSE TİPİMİ İFŞALARIM (HAMZA5806)

-
-
31 beğeni gelirse ben de kendiminkini atacam ama bu sayının üstünde bile olmaması gerek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ohaa lan ankaradaki en yakin 4 arkadaşımdan birine cok benziyonlan
Bende diyorum niye seviyorum ben bu adami dbdhdh
Adam gibi adam tipin var kral seni uzen kizlari hayat uzer raad ol
Reis kız işleri filan boş da para önemli ya
Birilerine bağlı olarak yaşamaktan yoruldum. Ailen bile olsa
Belli bir yaştan sonra insan bir şeye tahammül edemiyor, kapıyı vurup çıkmak istiyor
Para lazım onun için de
-
sabah 8.10da kalktım şuan iş yerindeyim kahvaltı bile edemedim sağ ayağım çok ağrıdığı halde bu güneşte yürüye yürüye geldim
PARA HER ŞEYİ ETKİLER PARA KADAR İYİ ÇOK AZ ŞEY VAR
-
Eşim ve çocuklarım olmasını, 1 trilyonum olmasına hiç bir an olsun düşünmeden tercih ederim. 😓
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen kafayı yemisin 1 trilyon nasil bir para biliyon mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahahahahah hocam yas kac yav neden bu kadar evlenmek istiyorsun
Yaş 29. Ben duygusal bir insanım. Bekarlığa ve yalnız yaşamaya asla gelemiyorum. İşte bu yüzden evlenmeyi çok istiyorum.
Ben de 29 yaşındayım ve çok duygusal bir insanım, arkadaşlarım bana "Biz evlendik sen de evleneceksin." deyince ve böyle dua edince hepsini azarlıyor veya kovalıyorum. Bu ülkede ev araba maddiyatın olacak, kafa dengi insan bulacaksın, kaynana kayınbaba vs. seninle iyi anlaşacak, hayatının sonuna kadar eşine ve evlatlarına ağır kazalar ölüm gelmeyecek vs.. çok ağır hesaplar ve olasılıklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 1 Haziran 2022; 10:31:10 > -
uzun saç iyidi be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 1 Haziran 2022; 10:43:1 > -
Maddiyat kısmı problem değil. Öte yandan hayatın kendisi risk.
Bu yazdıklarının hiçbirisi evlenmeye engel değil benim için.
Öyle mi dersin? Evlenirsin de eşine evladına Allah göstermesin birşey olursa o ağır duygusallıkla kendine zarar verip vermeyeceğini bilemezsin. Bu ülkede yan baktı uğruna gidenler mi dersin, canımı sıktı deyip vurulanlar mı, daha ağzı süt kokan çocukları taciz edenler mi? Ülke ve dünya iyi insanlara kalsa, kötüler sürülse gelecek daha risksiz ve parlak olurdu.
-
bu ülkede çocuk yapanın aklına şaşıyorum omg
-
Gorucu usulu ogretmen falan denk gelmiyo mu
Puahahahahahah
missmoya bile 100 like a atmıştı naptın hamza
-
Hangi mesaj hocam 806 artı alan merak ettim
En Beğenilen Yanıtlar

31 beğeni gelirse ben de kendiminkini atacam ama bu sayının üstünde bile olmaması gerek
|
Benzer içerikler
- geğiremiyorum ne yapmalıyım
- gavat ne demek
- küflü ekmek yersek ne olur
- ilaçla intihar
- optik isim önerileri
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- zara indirim ne zaman 2025
- ince belli çay bardağı emojisi
- huawei boykot mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X