Bildirim
80bin-120bin arası Gence Yakışacak Araba Tavsiyesi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önerilierini değerlendirecem teşekkürler :) -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2013-bmw-3.20-i-sunroof-bi-xenon-tam-full-hatasizz-167329544/detay
Bu araç nasıl sizce ? Çokmu abes durur bu yaş için -
ben audi A5 alırdım. -
A5 i çok merak ediyorum. Hiç kullandınmı, tecrübelerin varmı? Varsa paylaşabilirmisin -
quote:
Orijinalden alıntı: baykara3
A5 i çok merak ediyorum. Hiç kullandınmı, tecrübelerin varmı? Varsa paylaşabilirmisin
A5 alınacaksa quattronun keyfi bi başkadır. quattro almazsan klasik önden çekiş bir araç gibi olur. ama performansı her daim iyi olan bir araç. ayrıca iç mekan kalitesi açısından bmw ve mercedesten üstün bir marka. tasarımı ise cidden çok iyi.
quattro için örnek ilan:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-neziroglu-exclusive-den-2010-audi-a5-2.0-tfsi-quattro-dogus-164569636/detay
-
Hocam beni düşündüren tek nokta bu fiyata modelinin 2010 olması. Bu fiyat yerine CLA lar var 2013 acaba onlarla kıyaslaması nasıl olur ? Ayrıca a5 kasasını yeniliycek diye duydum bi bilgin varmı ?
Mini coopers ler nasıldır ? -
Cla 200 -
CLA yı ilk çıktığından beri takip ediyorum. Geçen yaz alıcaktım ondan fakat vazgeçip auris aldım, aurisi sattım şuan CLA yla ilgileniyorm. Fakat internette malzeme kalitesi olsun, mercedes hissiyatı vermiyo gibi yorumlar olsun beni arabadan soğuttu :) -
Performans onemli degil demissiniz
120 bin civarina kadar da bir butceniz var ki bence bu fiyatlara cikildiginda arac kesinlikle premium bir marka olmali...
Onerileri soylecek olursam
Mercedes Cla( avantajlari yeni kasa gorsellik on planda performansi bir bmw,a5 kadar olmasa da tatminkar. Arka bolum dar ama daha 20 yasindasin sana dokunacagini zannetmiyorum
.
Bmw 320cd ( Enistem kullandi gercekten cok iyi bir araba. Tasarim acisindan performans acisindan da iyi. Ama tasarimda bir cla degil. Dizel olmasinin avantaji var. Kasasinin degismis olmasi ise bir dezavnataj mi dersen oradi muamma. Cunku direkt arac uretimden kalkti selefi de 420d fiyatlari ortada...
Audi A5 ( Aracin kasasinin degisecegi soylentileri dolasiyor. Acikcasi bu araci dizel almayacaksan veya quattro almayacaksan hic bulasma. Sanzimanina sorunlu diyen var. Motoruna sorunlu diyen var. Sonucta o da bir dogus otomotiv oyuncagi. Ne kadar premium olsa da ne olcagi belli degil.
Son onerimde w204 makyajli c180 coupe. Hem hos bir araba hem de has d sinifi. Cla gibi devsirme degil. Ama onun da dezavantaji kasasi yeni degisti.
Ben olsam hic riske girmezdim.
Sifir cla200 Amg kirmizi renk alir keyfime bakardim. Gencsin daha bunu al a5 falan ilerde gelir :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
a5 coupe rahattır. -
e93 320cd cabrio al kardeşim -
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için :) benimde içimden bitane CLA geçiyor :) -
-
Ya açıkçası bende cabrio istiyorm haliyle fiyat aralığında elimde tek bana uyan e93 cabrio ama bu arabanın temizini bulmak zor ayrıca donanımdada beni tatmin edicegiğini sanmıyorm(ekransız göğüs cok boş geliyor). Ama bu saydıklarım cabrio isteğiminde önüne geçmiyor :D A3 Cabrio yeni kasa geliyomuş diye duydum onunda açılır kapanırı tentemi? -
Cla 200 çok şık. A5 le kıyaslabırmı bilmem ama tipi hoşuma gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
RCZ Evolution 1.6 THP 156HP Manuel -
Mustang -
quote:
Orijinalden alıntı: baykara3
Hocam beni düşündüren tek nokta bu fiyata modelinin 2010 olması. Bu fiyat yerine CLA lar var 2013 acaba onlarla kıyaslaması nasıl olur ? Ayrıca a5 kasasını yeniliycek diye duydum bi bilgin varmı ?
Mini coopers ler nasıldır ?
2010 model araç gayet yeni sayılır eğer düzgün bakımları yapılmış ve hor kullanılmamış ise sıkıntısız binilir. bana kalırsa CLA bir mercedes olmayı haketmeyen önden çekişli sıradan bir araç. A5 kasa değişimi değil de makyajlama ile ilgili konuşuluyor. pek birşeyin değişeceğini düşünmüyorum.
mini cooper alınacaksa sadece mini s alınır. onun harici süslenmiş basit bir araçtan farkı olmaz. motor özellikleri ve iç hacim açısından sıkıntılı bir araç. diğerlerinden tasarım harici pek bir farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 12 Haziran 2014; 17:18:41 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X