Şimdi Ara

80km hız ile ortalama hız bölgesinde ceza yemişim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
4.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu eds lerin hem girişi hem çıkışında mı ceza kesiliyor?

Geçen hafta 3dk arayla yüzde 10dan ceza yemişim.

Cezanın Düzenlendiği Yer
    KECİBORLU-AFYON-YOLU-GIRIS-2
    Ceza Tarihi
    21.07.2024
    Ceza Saati
    17:35

Cezanın Düzenlendiği Yer
    OHTS ISPARTA İSTİKAMETİ ÇIKIŞ 3 SOL, KEÇİBORLU / Isparta
    Ceza Tarihi
    21.07.2024
    Ceza Saati
    17:38

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt

Hız koridorunda iki ceza olmaz. Siz iki sabit radardan iki farklı ceza yemiş olmalısınız.

• münzevii M kullanıcısına yanıt
    Twitter ve Şikayetvar sitesinde benzer şekilde ceza kesilen çok kişi var. Dikkat etmeme rağmen yemişim cezayı.
    1 cezayı anlarımda 2. üzdü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt

Ortalama ölçen radarlarda anlık hız limitini geçiyorsanız ceza yazıyor diye biliyorum. 80 lik yola 90 la girdiniz ilk radar cezayı kesiyor çıkışta tekrar bakıyor yine doksan bir ceza daha kesiyor diye biliyorum.

Ben geçen Ramazan ayında 56 km/h ile Kırşehir'de şehir içinde 1506 TL cezası yedim. EDS yada radar tabelası görmedim. Şehir içi olduğu için çok yüksek hızla da gitmedim ama sivil radar aracı varmış ceza kesti yarım saat içinde e-devletten ceza bildirimi geldi telefonuma. 50 km/h hız sınırı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 28 Temmuz 2024; 15:43:44 >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt

Yanlış biliyorsunuz, adı üstünde ortalama ölçüyor, anlık ölçüm yapmıyor. Giriş ve çıkış arasında olması gereken zamanı belirlenen hız limitine göre hesaplayan bir sistem.

• Her tatilde en az bir eds cezası yiyorum( gerçi artık ist içi de eds dolu bir ayda iki ceza yedim avcılar’da). Bu sene yemem inşallah. 😭

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam öyle şey olur mu girişte de çıkıştada radar ile hız ölçümü yapılıyor. Ortalama için siz 80 km/h olan yere 120 ile girdiniz diyelim daha sonra 30 km hızla çıkışa kadar gittiniz ve ortalamayı tutturdunuz ceza yetmeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz. Başta 80 km/h ile olan yere zaten 120 ile girip bonusu kapmış oluyorsunuz.

• eyönetmen E kullanıcısına yanıt

Evet, saçma geliyor ama öyle. Hatta bu uygulamanın ilk başladığı yerlerden biri de Aydın-İzmir otoyoludur. Millet 200'le çıkışa kadar gelir, çıkmadan önce durup sigara içerdi. :))

O dediğiniz otoban ortalaması zaten gişe olduğu için normal hızlarda giriş çıkış yapıyorsunuz burada girişe çıkıştaki hız size bağlı zaten üstteki arkadaş da dediğimi doğruluyor girişte ve çıkışta ceza yemiş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.