bu char satılırsa adımı degıstırırım hele bıde tek resımle + bu fıyata SNOw shıeld hybrid ı bıtırdı :D hybrıd artık para etmıyor
saol kardes :) acedemy sununa baslayacagım 2 3 gun sonra arkadaslar :) inş. acedemy sununu aldıktan sonra da bu laf ları dersiniz...
quote:Orjinalden alıntı: chatlackbey PERSİA SERVERİNDE 80 LV 9:1 HYBRT CHARIMI SATIYORUM... CHARIN SKİLL EKSİGİ COK AZ KALDI CHAR SAGLAMDIR PESİA DA FULL FARM YANİ +7 SWORD +5 SHİLED +5 PRO SET +5 ACC SET OYNAYANLAR BİLİR _YOLCU_ ADLI CHARIM SATLIKTIR.... ÖN FİYAT OLARAK 600 YTL OLARAK DUSUNUORUM.., ALMAK İSTEYENLERİN PM ME _yolcu_ ya da TEL NO : 0546 547 50 80 - 0506 616 03 55 MSN: chatlack_bey@hotmail.com ya yazmıyayım dedimde jonor point 0 görünürken nasıl sun alınıyor onu bi sölesen bende alıcam bi yolu varsa bizde silk oynuoz die geçinioz çarın fiyatı bence makul sword geçekten salam.o swor +9 olurda o % yi kaybetmezse bu çarla full str lerin canını acaip yakar.
sword'a 250 verdilerse hiç durma sat.. al eline +5 fiyatıda biraz düşürüp satarsan bence daha çok kar yaparsın
ss ler war 2. yazılanlara bakarsanız butun ssleri gorursunuz :)) site halinde bıratım ayrıca acedmy charı kasmaya baslayacagız once muhtar a sonra bana alacaz :))) 1000 honor kaldı muhtarın ki sonra ben baslaycam :)))) charı da persia da oynayanlar bilir farm bitmiş glavie bow int hybrt kolay kolay kesemez we canını yakarım :))) divisyon skilli bana yetior :))
kardesim chara bi fiyat werin ona göre bişey diyim kötü bi char deil persia da herkes tanır tanımayanlarda gormustur lord kesip duruoruz :))