Şimdi Ara

81 lv th9(yeni gecti) -100 champ 30 skin lol acc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koy TH 8 e gore full.bina yeni bitti. Labini 7 ye bastim x topunuda yeni bastim 1 haftasi var. Askerleri th8e gore full.duvarlar 70 siyah kalani mor. Birde lol accountum var. Gold bitirdi 100 champ 3 rune page ve 30 skin var. Skinlerin icinde mudire fiora bende insanim blitzcrank cs thresh gibi oyundan kalkan skinler ve pulsefire var. Cogu skin 975 ve ustu olanlardan. Bu iki hesabi ayni mail ustunden TAKASLAYACAGİM.sadece clash hesabini almak isteyen varsa nakit 120 tl dir. Takaslamak isteyen varsa +70 skinli lol hesabi istiyorum. +100 skinli bir lol hesabinada bu iki hesabi direk maille verecegim. 05545047767 numaram whatsapptan ulasabilirsiniz. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• up
  • köyün ssleri bunlardır fiyat 120 TL veya uygun lol hesabına takas.
     81 lv th9(yeni gecti) -100 champ 30 skin lol acc 81 lv th9(yeni gecti) -100 champ 30 skin lol acc 81 lv th9(yeni gecti) -100 champ 30 skin lol acc

• Guncel

• Guncel

• WİLDİES ADLI DH HESABI ÇALINMIŞTIR ARKADAŞLAR YAZILANLARA İTİBAR ETMEYİN KONU SAHİBİ BENİM.BU İTLE SAKIN MUHATTAP OLMAYIN.KÖY SATIŞIM DEVAM ETMEKTEDİR.5545047767 NUMARAM.BAŞKA KİMSENİN NUMARASINA GÜVENMEYİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.