Şimdi Ara

81500 E ARAÇ ALINDI. GOLF 1.2 Dsg full + full (Resimler Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
4
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Onu düşündüm. 1.4 highline alıp cam tavan ergoaktif ve uled ekletince de 90 bin tl oluyordu. 90 bin olunca da bmw 1.16 ya gitti kafam 100000 ordan da a180 amg ye doğru kafa giderken en son dedim benim 75 bin tl bütçem var. Yani 1.4 highline cidden 10 bin tl den fazla fark ettiriyor.

Hocam o zaman 70.000e 2.el kovala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra k yı beklemelisin.Beklemessen KİA CEED (1.6 DİZEL otomatik )al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 11 Eylül 2015; 19:51:05 >
  • 80bin 1.2 benzinli arabaya?

• Kardesimiz 4sene garantiden bahsediyor onuda parayla alacak.kavramasi patlayinca iscilik adi altinda yine para verecek.garantisi bitmedende kakalayacak gariban arayacak.tabi patlak sanzimanli arabada edecegi zararda cabasi .niye tavsiye veriyoruz ki,birakalim versin 1.2 patlak sanzmanli arabaya 80bini otursun dogusun kucagina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 11 Eylül 2015; 19:35:53 >
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    bence uled ile ergoactive'den vazgeç, cidden gereksiz, highline+camtavan yeter
  • Zevkine göre çok güzel bir araç yapmışsın tabi ki al. B segmenti dizel otomatik 70000 -80.000 olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sadece cam tavansiz highline dsgli alin derim, satarken kimse o kdr donanima para vermeyecek, highline ve and 1.4 tsi cok iyi olacaktir.

• O fiyata Seat leon var 1.4 act 150 bg Dsg,Kia Ceed 1.6 dizel dct var ,Astra 1.6 dizel 136 bg versiyonu var.Var oğlu var
    Ama sen aracı beğendiysen kafana yattıysa al.Aracın güzel ama o fiyata bencede çok alternatifler var.
    Ama zevkler ve renkler tartışılmaz.Sen beğendiysen sıkıntı yok aracın güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Kardesimiz 4sene garantiden bahsediyor onuda parayla alacak.kavramasi patlayinca iscilik adi altinda yine para verecek.garantisi bitmedende kakalayacak gariban arayacak.tabi patlak sanzimanli arabada edecegi zararda cabasi .niye tavsiye veriyoruz ki,birakalim versin 1.2 patlak sanzmanli arabaya 80bini otursun dogusun kucagina

Ya şimdi iyi niyetle yazdığını düşünerek kucağa oturma lafına bişey demiyorum da kucağa oturma olmayan firma var mı premiumlar hariç? Opelle doğuşla hondanın ne farkı var. Hepsi aynı b.k deği mi? Bana yukarıdaki özelliklerde araç bul madem 80 bin tl civarına sıfır. 1.2 dediğin araçla 1.6 civic i karşılaştırdım civic gitmiyor mesela. 1.4 t astra ile aynı hatta daha iyi gidiyor.

• Sıfır araba kadar mantiksizi yok şu dönemde.. hele ki vw de.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-hasarsiz-volvo-v40-dizel-powershift-premium-229550823/detay

• İnanılır gibi değil 80 milyara 100 hp lik araba ben hayatta almazdım

• İlla benzinli dsg istiyosan bunu al.

81500 E ARAÇ ALINDI. GOLF 1.2 Dsg full + full (Resimler Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 11 Eylül 2015; 20:13:52 >
  • 1.2 motor diyenler hangi yılda kaldı acaba 110 bg güç üretiyor 0-100 hızlanması 10 sn otomatik 1.6 132 bg corolladanda 125 bg civicten de daha iyi ve yakıt tüketimide daha düşük vergiside daha düşük tüm araç fiyatlarına bakın ondan sonra yirum yapın full dizel corsa ve polo 80 bini buluyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya alınabilecek en iyi araba bence. Hiç kafanızı karıştırmayın. Alın binin, beğenmezseniz de, yine zarar etmeden satarsınız.

• 308 1.2 e-THP Allure EAT6 varken Golfün yüzüne bakmam kusura bakmayın sırf sadece 2.eli daha iyi diye. 308in golften çok eksiği yok, ayrıca çok daha güçlü bir motoru var ve çok daha uzun ömürlü olabilecek bir şanzımanı var üstelik manuel kullanımda serilik konusunda dsgden farksız.

Ayrıca Hyundai i30 1.6 crdi dct style'a veya elite'e de bakın motor çok seri, 0-100de Golften geride ama ara hızlanmalarda ve 100den sonra 1.2 tsi bunun plakasını okuyamaz.

• Ne 0-100 müş arkadaş sanki istanbul parktta ber gün yarışa katılıyoruz. Ömrümüz dur kalkla geçiyor neyden bahsediyosunuz... az biraz mantıklı sebepler sayın ya.. a noktasinda b noktasına gitmek için bir alet sonuçta..

• Sirf benzinli diye ne demek yahu ? Adam benzinlinin sessizligini, atikligini seviyordur belki. Vw araclarini sevmesemde 1.2 tsin hiz verileri 1.6 tdi dan daha iyi. Mesela ben hayatta dizel arabaya binmem. Devir cevirmeyi severim, sessiz olsun, titresimsiz olsun isterim. Ustelik yeni benzinli turbo motorlar dizele yakin yakiyor. Neyse ben olsam yeni 308 alirdim. Hem daha şık, hem 130 hp 230 tork ile 1.2 motoru cok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 11 Eylül 2015; 21:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

308 1.2 e-THP Allure EAT6 varken Golfün yüzüne bakmam kusura bakmayın sırf sadece 2.eli daha iyi diye. 308in golften çok eksiği yok, ayrıca çok daha güçlü bir motoru var ve çok daha uzun ömürlü olabilecek bir şanzımanı var üstelik manuel kullanımda serilik konusunda dsgden farksız.

Ayrıca Hyundai i30 1.6 crdi dct style'a veya elite'e de bakın motor çok seri, 0-100de Golften geride ama ara hızlanmalarda ve 100den sonra 1.2 tsi bunun plakasını okuyamaz.

Elli tane araba var c segmentinde kardesim kalkip garantisi var falan diye her bakimda dunyanin parasini vereceksin dogusta ustune rezil olacaksin kavrama patlayinca.1200motor patlak dsgli benzinli golfe 80bin verecegime 2014 model dizel otomatik d segment araba alirim hadi onuda almadim v40 s60 filan alirim en azindan param kiymete gecer.illa vw grubu istiyorsan manuel al bin mis gibi.

• sonrada niye araçlar pahalı diyoruz 1.2 tsi 80 kağıt alan memnun satanda
  • O paraya 2. el temiz 116i alırdım arkadan itiş , zf şanzıman , güçlü motor , premium bir araç , ve BMW oluşu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.