Bildirim
816 YA 820 NIN DOT VİEW KILIFI OLURMU
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
0.3 mm boyut farkı , 10 gr fark var olacağını sanmıyorum ama dene bir istersen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Strenuum
0.3 mm boyut farkı , 10 gr fark var olacağını sanmıyorum ama dene bir istersen.
Ben boyut olarak sorun olacagini sanmıyorum ama calisirmi ? Uygulama falan mi gerekiyor? Ek özellikler falan mi var kilit için onu merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dotview uygulaması var. onun harcinde telefonda ayrıca bir bileşen felan bulunuyor mu bu iş için, deneyerek öğrenmen gerekecek muhtemelen. -
quote:
Orijinalden alıntı: drk_m
dotview uygulaması var. onun harcinde telefonda ayrıca bir bileşen felan bulunuyor mu bu iş için, deneyerek öğrenmen gerekecek muhtemelen.
Aynen denemek lazim. D820 veya m8 kullanan arkadaşlara sormak lazim uygulama varmi dlye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dot view uygulamasi var htc nn markette. Ama cihazinizla uyumlu degil diyor. Apk bulsak olurmuki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X