< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
82 83 tyt 72 ayt yüzeysel bir tahmin (2. sayfa)
-
-
Sınava girdiniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mat soktu kanka 30 işaretledim yanlış çıkmaması için dua ediyom 60-65 arası gelir ayt son 2 aydır net ortalamam 73’tü :( 40-50 deneme çözdüm 2 aydır üzgünüm maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı hocam çok yanlış var benim de mattan
-
Usta matematikte kolay soru bile yoktu ki anasını satıyım bulduğum sorularda bile o kadar terledim ki 2.30 saat mat çözdüm ona rağmen 30 işaretledim. Apotemi ortalamam 35ti 345te 36-40 arasıydım
benim 2 boşum var ama 5-6 yanlş kesin var
-
genel kaç gelir
herkesin evde olması etkilemiş midir hocam 2019dan iyi gelir mi sizce ?
Sıralama tahminlerin nasıl bu sene, sene boyunca hep 2020x2 diyenlerden biriydin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla 60-65 gelir herhalde
-
Akşama kitapçığı göreyim seri tahmin yapçam herkese
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında şöyle düşünün 2018 yılında girenlerde ilk defa yeni nesil mat soruları gördü sistem yeniydi.Sınavları karşılaştırmak istemem ama şartlar bir nevi eşit sayılır.Kime zor kime kolay geldiği belli olmaz ama genel olarak 2018 sıralamaları ile karşılaştırabiliriz.80 tyt 60k dan 16k ya çeken arkadaşım var 72 ayt ile ayt yine ayrıt edici olacaktır..
-
hocam o ayt ne tebrikler
O kadar demedim ben şubatta falan 1.2 1.3 diyordum 2-3 aydır 0.8 diyordum bugün 0.4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X