Şimdi Ara

83 binde Megane II HB Dynamic alinir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2004 model araba 5 yıllıktır..Bu da yılda yaklaşık 16 bin km gitmiş demektir..Km si gayet normal fiyatı da iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 29 Kasım 2008; 20:12:45 >
  • arkadaşlar sırf tr'de üretiliyor diye kötü olduğunu düşünmeyelim türkiyedeki kalite yeterince yüksektir, 95 senesinde türkiyede üretilen Corollalar dünyada üretilen en kaliteli corolla seçilmişti, tabi birazda firma politikasıyla alakalı.

Hocam şimdi birisi (sedan) bursa'da üretiliyor, diğeri fransız. Birkaç yerde hb in işçiliğinin sedana göre biraz daha iyi olduğunu okudum. Fransız üretimi olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof2150 -- 30 Kasım 2008; 0:33:28 >
  • Hb lerin pek tutulmaması parça fiyatlarından olabilir.Sonuçta ithal parça yerliden pahalı olur.Bu da bizim milleti soğutur.2.si de hb in tasarımı bizim millete hitab edemedi gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 30 Kasım 2008; 10:18:06 >
  • benim araba 140.000 e yaklastı cok sükür bi masraf cıkarmıyo ( ufak tefek sunrooftan ve göğüsten gelen sesler var sorun saymıyorum onları)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.