Şimdi Ara

83 LVL TH9 SATILIK (5 işcili) yeni resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  83 LVL TH9 SATILIK (5 işcili) yeni resim

satıs yüzyüze istanbul avrupa yakasında olacaktır. cok fazla vakit ayıramıyorum bu ara cok yogun islerim var.

Köy Binası 9

Kalan Araştırmalar:
    -okcu mevcut seviye 5
    -balon mevcut seviye 5
    -pekka
    -Atlama Büyüsü
    -dalkavuk mevcut seviye 4
    -valkyr
    -golem
    -cadı

Diğerleri Maximum
    iksir ihtiyaç duyan bina kalmamıştır. hepsi MAXIMUM

klan kalesi seviye 4
    top 5x seviye 10
    okcu kulesi 6x (1i seviye 9 digerleri seviye 8 )
    buyucu kulesi 4x seviye 6
    hava savunması 4x (3 tanesi 6. seviye 1 tanesi 5.)
    havan 3x 7. seviye
    tesla 4x 3. Seviye
    xtopu 2x seviye 1
    barbar kral seviye 6
    okcu kralice seviye 3
    inşaat kulübesi 5x

duvar 142 tanesi siyah 108 tanesi mor

fiyat 300tl.

değiştirildi:foto güncelleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pergamosist -- 11 Mayıs 2014; 16:59:19 >

• Sene olmuş 2014 hala fotoğraf koymayı bilmeyenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A R D A -- 13 Şubat 2014; 18:35:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A R D A

Sene olmuş 2014 hala fotoğraf koymayı bilmeyenler var.

Ben fotoyu gorebiliyorum. Dolayısıyla nasıl koydugumun bir onemi yok sende acıp görebiliyorsun. Problemli insanların sacma mesajlarını görmek istemiyorum

Düzeltme. Sanırım mesajı resim gözükmediği için değiştirdin. Aferim kendi lafını yedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pergamosist -- 13 Şubat 2014; 18:39:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pergamosist

Ben fotoyu gorebiliyorum. Dolayısıyla nasıl koydugumun bir onemi yok sende acıp görebiliyorsun. Problemli insanların sacma mesajlarını görmek istemiyorum

Düzeltme. Sanırım mesajı resim gözükmediği için değiştirdin. Aferim kendi lafını yedin

Alıntıları Göster
    baya okuyan var. fiyatı ne olabilir onu yazsaydınız bari. almak isteyen arkadaslar var ama fiyat soyleyemiyorum. yardım lutfen
  • quote:

baya okuyan var. fiyatı ne olabilir onu yazsaydınız bari. almak isteyen arkadaslar var ama fiyat soyleyemiyorum. yardım lutfen

Alıntıları Göster
    Jungle Heat hesabı ile takas edebiliriz istersen.
  • takas ya da buna benzer bir teklif düşünmüyorum. turk lirasına satacagım @4trestt
  • quote:

takas ya da buna benzer bir teklif düşünmüyorum. turk lirasına satacagım @4trestt
    güncel diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

güncel diyelim.

Alıntıları Göster
    Aslında güzel köy ama bu fiyata satamazsın 200 liranın altına düşmen lazım..
  • 300 TL gayet uygun bir fiyat. Alıcı denk gelmedi diye fiyatı düşürme bence. Coc forum siteleri var oralara da mesaj at uygun bir alıcı çıkar kesin. Dediğim gibi 300 den 1 kuruş inme koyun çok güzel başkalarına 150 200 e yar etme. Acele etme bırak dursun öyle akmaz Kokmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KısaMurattıBox

300 TL gayet uygun bir fiyat. Alıcı denk gelmedi diye fiyatı düşürme bence. Coc forum siteleri var oralara da mesaj at uygun bir alıcı çıkar kesin. Dediğim gibi 300 den 1 kuruş inme koyun çok güzel başkalarına 150 200 e yar etme. Acele etme bırak dursun öyle akmaz Kokmaz :)

teşekkür ederim fiyatı düşürmek gibi bir niyetim tabiki yok. 5 işci için verdiğim bir para var ve buna yakın bir fiyata satmak istemem. çünkü üstüne emekte koydum. sanırım 300 tl bunun karşılığı diye düşünüyorum. fırsat buldukça geliştirmeye devam ediyorum tabiki köy öylece kalmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KısaMurattıBox

300 TL gayet uygun bir fiyat. Alıcı denk gelmedi diye fiyatı düşürme bence. Coc forum siteleri var oralara da mesaj at uygun bir alıcı çıkar kesin. Dediğim gibi 300 den 1 kuruş inme koyun çok güzel başkalarına 150 200 e yar etme. Acele etme bırak dursun öyle akmaz Kokmaz :)

teşekkür ederim fiyatı düşürmek gibi bir niyetim tabiki yok. 5 işci için verdiğim bir para var ve buna yakın bir fiyata satmak istemem. çünkü üstüne emekte koydum. sanırım 300 tl bunun karşılığı diye düşünüyorum. fırsat buldukça geliştirmeye devam ediyorum tabiki köy öylece kalmıyor

Alıntıları Göster
    Sanmıyorum 300 liraya satacağınızı ama umarım gönlünüzdeki fiyata satarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

Sanmıyorum 300 liraya satacağınızı ama umarım gönlünüzdeki fiyata satarsınız.

Alıntıları Göster
    güncel
  • 300 fiyati cok iyi ucuz bile

• quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

300 fiyati cok iyi ucuz bile
    güncellendi
  • quote:

güncellendi

Alıntıları Göster
    günceell
  • Güncelliyelim hayrına

• quote:

Orijinalden alıntı: The Originals

Güncelliyelim hayrına
    güncel olsun
  • Koy guzel 300 rl fazlasi ile eder ustunce ciddi eemek var. Basit degil bencedd altina dusme

• quote:

Orijinalden alıntı: cetoli1984

Koy guzel 300 rl fazlasi ile eder ustunce ciddi eemek var. Basit degil bencedd altina dusme
    200 verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messaggi

200 verelim.

başka arkadaşlardan alabilirsiniz. 200 az
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.