Şimdi Ara

84. Akademi Ödülleri | Oscar 2012 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
3
Favori
13.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

tam olarak 3'demi başlıyor tören?

tam olarak üç buçukta başlıyor.
  • Hugo bana göre iyi bir film ama Oscar'ı hak ettiğini düşünmüyorum. Gönlüm ve düşüncem The Artist tarafında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 27 Şubat 2012; 1:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

hugo güzel film lakin abartıldığı kadar değil.

hugo ne kadar abartıldı ki? the artist abartılıyor asıl.
  • Hugo teknik dallarda öne çıkar , gerisini artist süpürür.Yada bir sürpriz olur ve malick fırtınası eser.Sonuçta ticarete dönüşen oscarlar ve hayal gücünü kısıtlayan holivud filmleri pek umursamaya gerek yok.
  • Evet az önce War Horse'u da bitirerek en iyi film adaylarının tamamını izlemiş oldum. My Week With Marilyn ve Albert Nobbs'u daha sonra izleyeceğim adaylar arasından. En iyi film adayı olan filmler arasındaki puanlamam(bu seneki adaylar arasında bence en iyi film Oscar'ını tam olarak hak eden bir film yok.)

Moneyball - 8.8
    The Descendants - 8.5
    Midnight in Paris - 8
    The Artist - 7.5
    The Help - 7.3
    Extremely Loud & Incredibly Close - 7
    The Tree of Life - 6.5
    Hugo - 6
    War Horse - 5.5

Diğer kategorilerdeki adaylardan:

Beginners - 9.2
    A Separation - 9
    Warrior - 8.6
    Drive - 8.5
    Bridesmaids - 8.5
    Tinker Tailor Soldier Spy - 7.8
    The Girl with the Dragon Tattoo - 7.4
    A Better Life - 6.7
    The Iron Lady - 6.5
    Margin Call - 6
  • Bu gece degilmi oscar toreni?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

Evet az önce War Horse'u da bitirerek en iyi film adaylarının tamamını izlemiş oldum. My Week With Marilyn ve Albert Nobbs'u daha sonra izleyeceğim adaylar arasından. En iyi film adayı olan filmler arasındaki puanlamam(bu seneki adaylar arasında bence en iyi film Oscar'ını tam olarak hak eden bir film yok.)

Moneyball - 8.8
    The Descendants - 8.5
    Midnight in Paris - 8
    The Artist - 7.5
    The Help - 7.3
    The Tree of Life - 6.5
    Hugo - 6
    War Horse - 5.5

Beginners - 9.2
    A Separation - 9
    Warrior - 8.6
    Drive - 8.5
    Bridesmaids - 8.5
    A Better Life - 6.7
    The Iron Lady - 6.5
    Margin Call - 6

paranteze bir nebze katılıyorum. filmler birbirinen üstün değil pek fazla bu sene. ama moneyball ve descandants puanların uçmuş. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Bu gece degilmi oscar toreni?

Evet bu gece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

quote:

Evet az önce War Horse'u da bitirerek en iyi film adaylarının tamamını izlemiş oldum. My Week With Marilyn ve Albert Nobbs'u daha sonra izleyeceğim adaylar arasından. En iyi film adayı olan filmler arasındaki puanlamam(bu seneki adaylar arasında bence en iyi film Oscar'ını tam olarak hak eden bir film yok.)

Moneyball - 8.8
    The Descendants - 8.5
    Midnight in Paris - 8
    The Artist - 7.5
    The Help - 7.3
    The Tree of Life - 6.5
    Hugo - 6
    War Horse - 5.5

Beginners - 9.2
    A Separation - 9
    Warrior - 8.6
    Drive - 8.5
    Bridesmaids - 8.5
    A Better Life - 6.7
    The Iron Lady - 6.5
    Margin Call - 6

paranteze bir nebze katılıyorum. filmler birbirinen üstün değil pek fazla bu sene. ama moneyball ve descandants puanların uçmuş. :)

aynen war horse'u hugo'yu ve help'i süründürmüş.sinema bu yüzden güzel işte.herkes aynı şeyi izleyip farklı tatlar alabiliyor.bence filmler gerçekten çok güzeldi.geçen seneki adaylar da çok güçlüydü bu senekilerde öyle bana göre.bi kaç saat sonra bu filmlerden sadece biri winner olarak tarihe geçecek.bekleyip görcez.

• quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

quote:

Evet bu gece.

Saat kacta ve hangi kanalda peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ezik Man

Moneyball bence hak ediyor o puanı. The Descendants diğer filmleri izledikten sonra gözüme epey güzel göründü nedense. Bu 2 filmi de epey iyi buldum ben.

@joeblack3535

The Help fena değildi ama Hugo bence çok abartılıyor. Ben diyalogları hiç beğenmedim, bunun da oyunculuğa etki ettiğini düşünüyorum. Diyaloglar toparlasa o film bayağı iyi olabilirdi benim için. War Horse tamamen tıraş bir film.

Oscar tahminlerimi ve isteklerimi yapayım:(soldaki tahmin, sağdaki istek)

Best Motion Picture of the Year - The Artist - The Descendants(Moneyball'a daha yüksek puan vermiş olsam da en iyi film Oscar'ı alması abes olur.)

Best Performance by an Actor in a Leading Role - Jean Dujardin for The Artist (2011) - Jean Dujardin for The Artist (2011)(Clooney alsa da çok sevinirim.)

Best Performance by an Actress in a Leading Role - Viola Davis for The Help (2011) - Meryl Streep for The Iron Lady (2011)(Viola Davis'in performansını çok beğenmiştim ama Meryl Streep efsane oynamış.)

Best Performance by an Actor in a Supporting Role - Christopher Plummer for Beginners (2010) - Nick Nolte for Warrior (2011)

Best Performance by an Actress in a Supporting Role - Octavia Spencer for The Help (2011) - Bérénice Bejo for The Artist (2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 27 Şubat 2012; 1:47:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: - AntaGoniST -

quote:

Evet bu gece.

Saat kacta ve hangi kanalda peki?

Kırmızı halı başladı.. Ntv ve Cnbc-e den takip edebilirsin. Kodak Tiyatrosu'ndan ödül töreni ise 3.30 da başlayacak. Şu anda kırmızı halı var.
  • quote:

@Ezik Man

Moneyball bence hak ediyor o puanı. The Descendants diğer filmleri izledikten sonra gözüme epey güzel göründü nedense. Bu 2 filmi de epey iyi buldum ben.

@joeblack3535

The Help fena değildi ama Hugo bence çok abartılıyor. Ben diyalogları hiç beğenmedim, bunun da oyunculuğa etki ettiğini düşünüyorum. Diyaloglar toparlasa o film bayağı iyi olabilirdi benim için. War Horse tamamen tıraş bir film.

aynı perspektiften bakmadığımız kesin war horse'a.filmi ben çekmedim sonuçta hararetli bi şekilde savunup,nasıl beğenmezsin gibi saçma sapan şeyler söylemicem.saygı duyuyorum.
  • Yayın bize biraz geç geliyo sanırım.
  • Michelle williams ve milla jovavic muhteşemdi. Christopher plummer gecenin en şık erkeği oldu benim gözümde o lacivert kadife çekete bittim anasını satayım
  • Saat 2 oldu hadi bakalim basliyor birazdan yildizlar akin akin gorunmeye
  • Bu sene ilk defa izliyorum.. Bakalim sansima kimler odul alicak
  • Bu ne arkadaş kim ne giydi bana ne ver ödülleri bekletme işte o kadar insanı
  • Keira knightley, scarlett johanson, mila kunis, leslie mann daha niceleri gelselerde görsek.
    Aklıma geldi erman toroğlu geçen sene ordaydı.
  • yazın work and travel ile los angeles'a gitmiştim.oscar törenlerinin yapıldıgı Kodak Theatre ın önünden geçiyorduk paso,artık sıradan olmustu hatta kafamızı kaldırıp bakmıyorduk bile..şimdi istanbulda oturmus patlamıs mısır kola ile oraları izlemek koyuyor :))sokak çok güzel olmuş gerçekten arada geniş açıdan çekiyorlar tepeden falan çok şık duruyor...halının oldugu yer falan çok güzel..

all star macıyla oscar arasında kalmıstım..sanırım oscar torenı tam olarak baslayana kadar maca bakacagım..gercı oda daha baslamadı ama..artık bı ona bı ona geçicek bu gece...

buarada alakasız bir dipnot geçeyim..şu törenlerin yapıldıgı bölge(Hollywood blvd.) çok canlı olmakla birlikte çokta pislik bir yerdir..çöp kutularının içinde en az 3 5 fare olur.kiminde 10 15 tane olur...sokaktada evsiz insanlardan yüzlercesi vardır..ayyaşı tinercisi apaçisi hapçısı doludur baya..dehşet gece kulupleri oldugu kadar bizim en dandik pavyonlardan bile daha dandik yerlerinde bulundugu bi bölgedir...az öteye gidip beverly hills a geçince olay kopuyor tabi orası ayrı :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.