Şimdi Ara

84 level köy TH8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar köyümü satmayi düsünüyorum,burdan yada disaridan birisine,ancak aklimda herhangi bir fiyat belirleyemedim.Çünkü benimle ayni levelda olupta 10. seviye köy binasi olanda var sirf level arttirma amaçli,askerlerini gelistirmeden yada yarim yamalak gelistiripte kupa köyü diye beyanda bulunanlarda duvarlari 6 da kalmis olanlarda.Benim köyüm 8. seviye fakat gelistirilecek hiç bir yapi bulunmamakta duvarlarda buna dahil.Bundan sonraki adim sadece yeni köy binasina basip yeni gelen birimleri kurmak olacak.Köyle ilgili olumlu/olumsuz fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1310599/2516553d-b567-41f9-a797-47e504ab72c3.PNG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1310599/663dda6e-e9a4-4bae-8676-6ab1bfcd217b.PNG

84 level köy TH8

84 level köy TH8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatore17 -- 5 Mart 2014; 1:53:29 >

• Hocam fiyat olmayan konuyu kaldırıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayı koruyosan iksir depoları ve altın depolarının bi kısmı niye dışarda?

köyü koruyosan köy niye dışarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

parayı koruyosan iksir depoları ve altın depolarının bi kısmı niye dışarda?

köyü koruyosan köy niye dışarda?

Hocam ilk olarak dışarıda olan altın deposu yok sadece duvarın ilk kısmında olan var en fazla.Sizin köyünüz kaçıncı seviye bilmiyorum fakat bu seviyede geliştirilecek tüm savunma yapıları için iki depo yani 4 milyon yeterli oluyor diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam.Yani diğer depolar sadece tüm seviyelerin tamamlanması adına yapıldı.Köyün duvarlarıda henüz yeni bittiği için iksirden ziyade sadece altına ihtiyacım olduğundan olması gereken altın depolarını içeride iksirleri dışarıda bırakmayı tercih ettim.Köyü korumak gibi bi derdim hiç bi zaman olmadı zira 1000-1300 kupa arasında en çok ganimeti kazandığım kanısındayım,kupa ihtiyacı olmayanlar için köyün içeride olmasının ne mantığı var?talip olan arkadaşlar yaratıcı fikirleriyle köyü istedikleri şekillere sokabilir.

• Her şey max, 4. işçinin taşları da hazır. Çok uçuk rakamdan satılmazsa alıcı zarar etmiş olmaz. Hayırlı satışlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

Her şey max, 4. işçinin taşları da hazır. Çok uçuk rakamdan satılmazsa alıcı zarar etmiş olmaz. Hayırlı satışlar hocam.

teşekkürler hocam,çok düşündüm diğer işçiyi basıp basmamak için ancak belli bi yerden sonra o işçilerin boş durmaması için sürekli saldırı yapıp ganimet elde etmek gerekiyor.Yani avantaj gibi gözüksede aslında yanlış bi hamle olabilir,yine alıcının tercihi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.