Şimdi Ara

845 çipsetli olupta ddr 333 de çalışan bort ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 845 çipsetli olupta ddr 333 de çalışan bort hangisi bilen var mı ?

• Intel i845PE ve i845GE çipseti kullanan tüm boardlar...gerçi yeni bunnar biraz beklemen lazım(kaynakwww.donanimhaber.com ana sahife) :)
  • daha önceki bir model(845E) istersen ddr 356 olarak çalışabilecek abit BD7 II.
  • i845g ddr333 destekli
  • tam olarak değil
  • beyler teşekkürler 845pe çipseti benim işimi görüyormuş ilgilendiğiniz için tekrar teşekkürler...
  • i845e model board 266 mhz ddr bildigim kadari ile. nasil calistirilacak bu ddr 333 mhz'de acaba
    --------------------------------------------------------------------
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by civil</i>
    <br />daha önceki bir model(845E) istersen ddr 356 olarak çalışabilecek abit BD7 II.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by maat</i>
    <br />i845e model board 266 mhz ddr bildigim kadari ile. nasil calistirilacak bu ddr 333 mhz'de acaba
    --------------------------------------------------------------------

<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by civil</i>
    <br />daha önceki bir model(845E) istersen ddr 356 olarak çalışabilecek abit BD7 II.
    şöyle çalışacak(zaten şu an bende öyle çalışıyor);
    abit bd7 II nin(yada 845e nin diyelim)official ddr 333 desteği yok ama daha fazlası var ddr 356 :)
    abit bd7 II de dram ratio seçeneklerinde 1:1,4:3 ve 3:4 seçenekleri var.133 mhz lik bir işlemci kullandığınızda yada benim gibi 1.6a yı 133 ve üstü o/c li kullandığınızda 3:4 oranını seçerseniz 178x2=356 mhz ram hızı elde ediliyor.tabi bu hız 333 ddr den fazla,lakin kaliteli bir ddr 333 ile gayet rahat çalışıyor.zaten ddr 366 yada 400 kullanıyorsanız haydi haydi fazlasıyla çalışıyor.şu an bende corsair ddr 400 var ve 150 cpu fsb sinde 3:4 oranıyla ddr 400 olarak cl2de sorunsuz çalıştırmaktayım.ddr 333 ve üstünü destekleyen nispeten eski bir board isteyenler abit bd7 II yi tercih edebilirler

• demek ki bu bu ddr333 konusu bende havagazi durumlarinda.. intel board olunca havami almis olduk diye soracam ama galiba oyle olmus gorunuyor.. neyse kabahat biz de degil ki abit ariyoruz bularlamiyoruz ne halt edelim ki_? aradigini bulamiyorsun bu memlekette :p
  • maat zaten bu konular çok ince ayrıntılı şeyler.bir oem ciye gitsen zaten bu tip incelikleri bilmez kesinlikle,sorsan abit bd7 II kaç ddr destekliyor diye 266 der.(onu bile bilebileceğide meçhul ya).Bu tip ince ayrıntılar ancak review sitelerinde bulunabiliyor(özellikle yabancı).bende almadan önce bir çok sitede incelemiş ve öyle farketmiştim ddr 356 desteğini..
  • Abit'in türkiye temsilcisi Çizgi elektronikte bir durgunluk var son zamanlarda..
    Özellikle Niyazi beyin bu konuda bir şeyler yapması lazım piyasada abit doluyken şimdi bulunmaz oldular.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HaLLowMaN</i>
    <br />Abit'in türkiye temsilcisi Çizgi elektronikte bir durgunluk var son zamanlarda..
    Özellikle Niyazi beyin bu konuda bir şeyler yapması lazım piyasada abit doluyken şimdi bulunmaz oldular.

ben mi yanlış biliyorum yoksa çizgi elektronik asus'un mu türkiye temsilcisi ???
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ali_sami</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>

ben mi yanlış biliyorum yoksa çizgi elektronik asus'un mu türkiye temsilcisi ???

çok komik valla gülmekten yerlere yattım.. :PPP

Hem asus hemde abit'in temsilcisiler ama geçen sene abit için başka bir şirket kurdular isimler değişti ama şirket sahibi aynı Niyazi bey.

• yoksa niyazi bey'in bütün şirketlerinin adı çizgi elektronik mi ? lütfen yanlış bilgi vermeyelim, yanlış yönlendirme yapmayalım. sonuçta çizgi elektronik abit'in türkiye temsilcisi değil!
  • diğer şirkette bir faliyet yok sadece isimleri ayırmak için kurulmuş bir şirket sonuçta işleri Çizgi üzerinden yürütüyor Niyazi bey...
  • Çizgi elektronik yazar garanti kağıdını üstünde....kullanıyorumda oradan biliyorum,Saygılar
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>lütfen yanlış bilgi vermeyelim, yanlış yönlendirme yapmayalım. sonuçta çizgi elektronik abit'in türkiye temsilcisi değil!<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

ya ne kadar çok bilgisiz şahıs var yanlış yönlerdirme yapıyorlar...[:P]

• amiral, garanti kağıdının üzerinde çizgi elektronik yazıyor demişsin de nasıl oluyor da oluyor acaba sitede abit'in lafı geçmiyor gibi. ne zaman almıştın kartını?
  • CIZGI is the distributor of Asus, Abit, AMD, Tyan, ElanVital, Evserv in Turkey.

belli ki zamanında çok işler başarmışlar ama sanki abit'in distribütörlüğünü bırakmışlar gibi ha ?
  • 2ay oldu,ilginçtir çizgi yazıyor bende senin gibi zannediyordum bir zamanlar ama durum böyle işte...olur öyle şeyler takma kafana!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.