Şimdi Ara

85.000 tl civarı sıfır dizel otomatik araç önerleriniz neler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 85'e leon tdi dsg + leon plus paket ile rahat alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lass53

Mazda cx-3 1.5d skyactive 4x4 reflex donanım , 65.000 tl seviyesine geliyor ötv muafiyetiyle beraber.

Benim favorim buydu ancak iç ve bagaj olarak gerçekten ufak bir araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv'siz alım olunca alternatifler fazlaca oluşturmak mümkün , 5 yıl kullanım kuralı nedeniyle en donanımlı ve yürütme masrafları normal seviyede olanı tercih etmekte yarar var.Arayışınız sonuçlanınca bilgilendirirseniz,fikir sahibi oluruz bizde bu konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

Mazda cx-3 1.5d skyactive 4x4 reflex donanım , 65.000 tl seviyesine geliyor ötv muafiyetiyle beraber.

Önceki mesajinizda Mokkayi begendik demiştiniz. Mokkanin içi corsadan farksız. Insignia testine gittiğimde incelemistim. 85bin değil 50bin bile olsa almazdim o aracı. Omuz hizasini yüksek yaparak büyük görünüm veren, sisirilmis juke tarzı basitbir aaraç bence..

• quote:

Ötv'siz alım olunca alternatifler fazlaca oluşturmak mümkün , 5 yıl kullanım kuralı nedeniyle en donanımlı ve yürütme masrafları normal seviyede olanı tercih etmekte yarar var.Arayışınız sonuçlanınca bilgilendirirseniz,fikir sahibi oluruz bizde bu konuda..

Otvsiz alan ben değilim hocam, ilk mesajı yazan arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

Önceki mesajinizda Mokkayi begendik demiştiniz. Mokkanin içi corsadan farksız. Insignia testine gittiğimde incelemistim. 85bin değil 50bin bile olsa almazdim o aracı. Omuz hizasini yüksek yaparak büyük görünüm veren, sisirilmis juke tarzı basitbir aaraç bence..

Genişlik konusunda haklısınız fakat bizde oncelikli mevzu yükseklik boydan dolayi. Kendi kriterlerime göre beğendim, boyum daha kısa olsa o sınıfta cx3ten başkasına bakmazdım.

• Picasso alınır.

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    liste fiyati 91bin şu anda İyi indirim yapmışlar.

• başlıkta belirttiğim gibi dizel arıyorum demiştim fakat bir kaç kişi dizel araçlar ötv indirimine girmiyor dediler. yakın zamanda showroomlara uğruycam. Şu an astra corolla ve cerato seçenekleri arasındayım
  • neceylan19 N kullanıcısına yanıt
    Yakıt özelliği ötv indiriminde bir kıstas değil ; size kim söylediyse yanlış bilgilendirmiş . h sınıfı ehliyet kullanıcısı veya %90+ engellilik durumu beyanı ile 1600 cc motor hacimli'ye kadar olan marka ve modeller alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.