Şimdi Ara

85-95 bin TL'ye Alınacak Qashqai mi Jetta mı Passat mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vetenes

Eyvallah. B6 highline 2.0 TDI 177 hp beyaz 18 jant bir aracım olsa satmazdım herhalde :)

B8 ile yola devam bakalım :)

Öyle B6'ım olsa evlat gibi bakardım ona
  • Passat al kardes ama trend degil 2.el comf bak olmadi superb akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    MaşAllah hocam, VW'nin çıkarmış olduğu en iyi kasa bence B8 kasa. B6' nın stopları sonradan pek hoşuma gitmedi ama onunda ilk çıktığı dönemi hatırlarımda çok güzeldi, B5 zaten efsane kasa bence.

Ancak B7 kasa bana şirket aracı havası vermiştir hep neden bilmiyorum 😃. Kasada güzel araç zaten D Segment ama yinede o hissi yaşadım hep lakin B8 kasayı ilk gördüğüm zaman "Allah'ım bu ne!" dedim😃. Hem ağır hemde hırçın bir görüntüsü. Allah kaza bela vermesin👍.

• drofsyaf D kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bende seviyorum bu kasayı. B7 pek hoşuma gitmiyor aynı şekilde. Highline bile alsan ağırlığı Yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam, babanız adına sevindim Hayırlı Evlat mışsınız. Benim peder bey de aynı durumda bakalım inşAllah ona da ileride güzel bir araba almak isterim.

Ancak ben babama araba alacak olsam öncelikle babamla birlikte yaşayacak mıyım ayrı mı yaşayacağım ona karar veririm çünkü araba almaktan çok arabanın giderlerini de karşılamak gerek.

Daha sonra SUV mu, Sedan mı diye düşünürüm.

Sedan alacaksam ve maddi problem olmayacaksa D Segment almak isterim. Araçların yaşları arasında çok fark yoksa ya da 2 değil de 1 kasa fark varsa Passat çok daha üstün bir araba yahu.

Ancak aldıktan sonra masrafı vs. az olsun diyorsanız Jetta olabilir.

• Jettayı çıkarın bir de Octavia ya bakın.

Daha üst yılların modelini bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

3 yıldır b8 passat kullanıyorum Ve eski dizel otomatiği sattıktan sonra bütçe düştü bazı durumlardan dolayı 1.4 tsi manuel passat aldım. Trendline ama bende sunrof ve ışık paketi var. Sessizlik, performans Ve tüketim başarılı.

Şahsen jetta da alırım ama passat alacak bütçe varken jetta da gereksiz olur. Japon araçlarına büyük düşmanlığım var yaşadığım tecrübelerden sonra önünden geçmem hiçbirinin. Nissan da bunların başını çekiyor.

Hayırlı olsun reyizRenk şirket spec mi?

Hahahahaha

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.