Şimdi Ara

85 LVL kasıyoruz ama bu yeni skiller ne zmn geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bildiginiz gibi abyss gracia geçti,sonl vl 85 oldu ama yeni skiller gelmedi,bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sewinirim,ya sadece skiller gelsin başka bişey istemem:D

• son skiller klasa göre 80 ila 81 lvl de acılıryor onlarda passive resistance birde battle force gibi bisi oluyor genellikle
  • Skillerin falan geldigi yok bosuna bekleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Skillerin falan geldigi yok bosuna bekleme

server da gecis sırasında sorun mu yasandı ?
  • fULL GRacia 2 olarak gecmedikki sadece client olarak zamanla ekliyorlar ozellikleri
  • biraz gerçekçi bakın.
    abyys sadece client ile geçiş yapmış anladığım kadarıyla. Ben lvl 79 skillerinin bile olduğundan şüpheliyim
    bırakın 80-81 i..ki bu da çok normal.
    offical dosyalarına ulaşmak o kadar da kolay olmasa gerek. öyle olsaydı her taraf CT2 off server kaynardı.
    bu tipik bir ferrari kaportasına murat124 motoru konması vakası.bunu kötülemek için söylemiyorum aksine
    başka off serverların yapmadığı/yapamadığı bir şey.
    ancak pek yakında o skillerin off serverlarda görülebileceğini sanmıyorum.
  • Aynen dedigine katiliyorum
    En azindan ama gracia"nin getirdigi ozellikleri kullanabiliyoruz. Buf slotu, buf silme ve benzeri seyler
    Bunlar bizim icin nimet low ratede train falan yaparken
  • Arkadaslarwww.lineage2.com (orjinal) adreste bile en son 81 lvl skilleri gosteriliyor. 85 olana kadar normalde daha cok skill var ama bazı serverlar orjinaldeki son gosterilmis olanlar gibi 81 lvl skillerini son olarak alıyor. 85 e kadar cok degisik skiller geliyo normalde. Bazı serverların class dengesi bunu kaldırmayabilir Lvl 85 ama skiller 81 olabiir abysy de de
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenSpirit

biraz gerçekçi bakın.
    abyys sadece client ile geçiş yapmış anladığım kadarıyla. Ben lvl 79 skillerinin bile olduğundan şüpheliyim
    bırakın 80-81 i..ki bu da çok normal.
    offical dosyalarına ulaşmak o kadar da kolay olmasa gerek. öyle olsaydı her taraf CT2 off server kaynardı.
    bu tipik bir ferrari kaportasına murat124 motoru konması vakası.bunu kötülemek için söylemiyorum aksine
    başka off serverların yapmadığı/yapamadığı bir şey.
    ancak pek yakında o skillerin off serverlarda görülebileceğini sanmıyorum.

Okadarda kotu dusunme dostum ben oynadigim serverda butun skiller mevcut hepside dengeli bir sekilde calisior hatta her gn dnynasty item craft ediyorom (From quest)
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruUru

Arkadaslarwww.lineage2.com (orjinal) adreste bile en son 81 lvl skilleri gosteriliyor. 85 olana kadar normalde daha cok skill var ama bazı serverlar orjinaldeki son gosterilmis olanlar gibi 81 lvl skillerini son olarak alıyor. 85 e kadar cok degisik skiller geliyo normalde. Bazı serverların class dengesi bunu kaldırmayabilir Lvl 85 ama skiller 81 olabiir abysy de de

81 den yukarı olan skiller gracia final diye biliyorum benim oynadıgım serverde bazı seyler final e ayarlandı transformation
    falan cıktı bir kac tane de ek özellik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.